Ali Koç'tan Galatasaray yöneticisine: Buradan çıkmazsan dayak yiyeceksin

Ali Koç'tan Galatasaray yöneticisine: Buradan çıkmazsan dayak yiyeceksin

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sahaya indi. Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan'a, Koç, "Buradan çıkmazsan dayak yiyeceksin" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında oynanan derbide, Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 1-0 mağlup etmesi sonrasında saha içinde ve soyunma odası koridorlarında yaşanan olaylar gündeme damgasını vurdu.

Derbi galibiyeti sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular, sahaya çıktı. Sahada iki takım yöneticleri arasında tartışma yaşandı. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda Ali Koç'un Ali Koç'tan, Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan'a: "Buradan çıkmazsan dayak yiyeceksin" dediği görüldü.

Galatasaraylı idareciler, Fenerbahçe kafilesinin sahaya çıkışını engellemeye çalıştıysa da başarılı olamadı. Fenerbahçeli oyuncular ve yöneticiler, yeşil zemine çıkarak galibiyetin sevincini yaşadı. Tepkilerin artmasıyla birlikte güvenlik güçleri devreye girdi ve Fenerbahçe kafilesini soyunma odasına yönlendirdi. Ancak gerginlik burada da sona ermedi.

Sarı-lacivertli kafile, stattan çıkış yaparken yeniden Galatasaraylı yetkililerle tartışma yaşadı. Güvenlik ekiplerinin müdahalesi sayesinde olaylar daha fazla büyümeden kontrol altına alındı. Her iki tarafın da sakinleşmesiyle birlikte stat boşaltıldı.

İlgili Haberler