Katilin annesi Eylem Tok’un yazarlığı da boş çıktı! Meğer tarikatçı sevgilisi sayesinde...

Katilin annesi Eylem Tok’un yazarlığı da boş çıktı!  Meğer tarikatçı sevgilisi sayesinde...
Yazar Eylem Tok'un, son günlerde adı bir kaza olayıyla anılmışken, TELE1 yazarı Demet Cengiz'den çarpıcı bir iddia geldi. Cengiz'in yazısına göre, Eylem Tok'un Mihr adlı kitabının en çok satanlar listesine girmesi, tarikat mensubu sevgilisi Rauf Baysal sayesinde olmuş.

Eylem Tok, oğlu Timur Cihantimur'un karıştığı kaza sonrası Mısır ve ardından ABD'ye kaçtıktan sonra adı tekrar gündeme gelmişti. TELE1'de Demet Cengiz'in kaleme aldığı bir yazı, Tok'un adını literatürde bir kez daha duyurdu.

4f349608-s9d9lrxhnus0752fzkp2.jpg

Cengiz'in iddiasına göre, Eylem Tok'un Mihr adlı kitabının basımını üstlenen Hayy Kitap, Süleymancılar tarikatına mensup Rauf Baysal'a aitti. Kitabın tüm nüshaları satışa sunulduktan hemen sonra, Baysal tarafından satın alınarak Türkiye genelinde dağıtıldı ve böylece kitap en çok satanlar listesine girdi. Cengiz, yazısında ayrıca Baysal'ın kitabı bizzat yazdığını ve Eylem Tok'a hediye ettiğini iddia etti.

1200x800-eyleminfendiintro.webp

Cengiz'in yazısından bir bölüm şu şekilde:

"Eylem Tok’un Instagram profilinde 'Çok satan Mihr’in yazarı' yazıyor. Mihr’i, Hayy Kitap basmıştı. Yayınevi’nin ortaklarından Rauf Baysal, Tok’un sevgilisiydi. Baysal, Mihr romanının dağıtımını gerçekleştirdikten sonra bir hafta içerisinde Türkiye çapında bütün kitapları satın alıp romanı çok satanlar listesine sokmuştu. Bunu nereden mi biliyoruz? Ne kadar tutkulu bir âşık olduğunu ve aşkı için yaptığı fedakârlıkları anlattığı dostundan. Yine iddiaya göre romanı da bizzat Baysal yazmıştı. Audi marka bir araçla birlikte hediye etmişti. Lüks bir huy sanki!"

Bu iddiaların ardından, Eylem Tok'un ve kitabının gündemdeki yerinin nasıl etkileneceği merak konusu oldu.

eylem-tok-ve-oglu-2196352.jpg

NE OLMUŞTU

Yazar Eylem Tok’un, oğlu Timur Cihantimur’un lüks aracıyla çarptığı ATV’de bulunan Onur Murat Aci’nin hayatını kaybetmesi ve 4 gencin de yaralanması olayından sonra Oğlu Timur Cihantimur’la birlikte önce Mısır’a ardından da ABD’ye kaçmıştı.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar