Plakanın sırrı çözüldü! Eylem Tok'un oğluyla aynı araçtaydılar ifadesi gerçekleri gün yüzüne çıkardı

Plakanın sırrı çözüldü! Eylem Tok'un oğluyla aynı araçtaydılar ifadesi gerçekleri gün yüzüne çıkardı
Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza ve ardından yurt dışına kaçmasıyla ilgili detaylar gündeme bomba gibi düşmüştü. Son olarak, kaza günü Timur Cihantimur ile aynı araçta bulunan arkadaşlarının ifadeleri ortaya çıktı.

Eyüpsultan’da meydana gelen ve lüks bir aracın karıştığı kaza, yazar Eylem Tok'un oğlunun adının da geçmesiyle büyük yankı uyandırmıştı. Eylem Tok ve oğlu kazanın ardından önce Mısır'a, sonra da ABD'ye kaçtığı belirtilirken, kaza günü araçta bulunan arkadaşlarının ifadeleri ortaya çıktı.

Kazanın yaşandığı gün araçta bulunan gençlerin ifadesine CNN TÜRK muhabiri Çağdaş Evren Şenlik ulaştı. Arkadaşlarının anlattıklarına göre, olay anında hızlı bir şekilde ilerleyen araç, bir virajı hızlı alarak ATV araçlarına çarptı.

ee.jpg

Timur'un aracı döndürürken kontrolü kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada, ölümle sonuçlanan trajik olayın detayları gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Bu ifadelerle birlikte soruşturma yeni bir boyut kazanmış oldu.

7y7y.jpg

İlk ifadeye göre, olay anını anlatan kişi şunları dile getirdi:

"Virajın olduğu yolda ilerlerken, Timur viraja çok hızlı girdi. Aniden önümüzde ATV araçlarını gördük. Timur, aracı sola doğru yönlendirdi ama kontrolü kaybettik ve ATV'lere çarptık."

rr.jpg

ŞOK GEÇİRMİŞTİ! ‘HAYATIM BİTTİ’ DEDİ

İkinci ifadede ise, olayın nasıl geliştiğini anlatan bir diğer kişi şunları ifade etti:

"Yolda ilerlerken bir aracı yardım etmek için durduk. Bu sırada, kim olduğunu hatırlamıyorum, ancak biri 112'yi aradı. Ambulans gelene kadar bekledik. Timur büyük bir şok içindeydi, 'Hayatım bitti' diye haykırıyordu. Olaydan sonra ilk olarak özel şoförünü arayarak durumu anlattı. Ardından annesini aradı. Annesi, Eylem Tok, olay yerine gelerek bizi alıp evimize götürdü. Olay yerinde bırakılan cep telefonuyla ilgili karmaşa yaşandı. Aslında cep telefonu bizde kalmamıştı, Eylem Tok tarafından alınmış ve sonradan ulaştırılmıştı. Emniyet, bu konuda soruşturma başlattı."

ANNESİNİN OLAY YERİNE GELMESİYLE GİTMESİ BİR OLDU

Ayrıca, kullanılan aracın plakasının daha önce altı kez şikayet edildiği belirtildi. Eylem Tok'un, olay yerine gelme süresi ve ardından hızla siteye gitmesi dikkat çekti. Tok ve oğlu, hızla olay yerini terk edip havalimanına gitti.

tti.jpg

tft.jpg

tt-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar