Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş'ten canlı yayında olay sözler: Süleyman Soylu bu katliamda şaibeli

Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş'ten canlı yayında olay sözler: Süleyman Soylu bu katliamda şaibeli
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayyüce Türkeş Taş katıldığı televizyon programında, İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu'nun Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş cinayetiyle ilgili “şaibeli” olduğunu ileri sürdü.

DAMLA BAYLAN-GÜNBOYU

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, İçişleri eski Bakanı ve İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu'nun, Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş cinayetiyle ilgili "şaibeli" olduğunu iddia etti.

Halk TV'de "Gözde Şeker İle Söz Sende" programına katılan Ayyüce Türkeş Taş, Süleyman Soylu ve isim vermeden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sert ifadelerle yüklendi. Bahçeli, geçtiğimiz günlerde Süleyman Soylu için, "MHP, Soylu’nun sonuna kadar arkasındadır" açıklamasını yapmıştı.

"SOYLU'NUN DÖNEMİNDE GERÇEKLEŞTİ, ŞAİBELİ BİR ŞAHSİYET"

Türkeş'in açıklamaları şu şekilde:

“Ülkü Ocağı başkanlığı yapmış, pırıl pırıl bir akademisyen olan Sinan Ateş gibi bir şahsiyetin -hiç kimseye yapılamaz, o ayrı- Ankara’nın ortasında hunharca katledilmesi ve bu katliama ait hiçbir ses çıkmaması, bu katliamla ilgili kamuoyunda adı geçen bir sürü siyasi ve siyasi olmayan şahıslar… Sayın Soylu’nun döneminde gerçekleşti bu olay. Maalesef sayın Soylu da bu katliamla ilgili şaibeli bir şahsiyet. Kimseyi suçlamıyorum, herkesi hukuk yargılar ama kamu vicdanında şaibeli olan bir şahsiyeti Türk milliyetçisi olduğunu iddia edenler ya da parti içinde o misyona sahip olanların fütursuzca sahiplenmesi beni Türkiye’nin gittiği nokta açısından korkutuyor."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar