CHP İstanbul'dan İYİ Parti'ye resti çekti

CHP İstanbul'dan İYİ Parti'ye resti çekti
CHP'de kongre süreci devam ederken, İstanbul İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan ve CHP Genel Merkezi'nin desteklediği Cemal Canpolat, İYİ Parti'ye resti çekti.

ALİ AYDIN-GÜNBOYU

CHP'nin eski İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, il başkanlığına yeniden aday olacağını açıkladı. İYİ Parti ile ortalık döneminin de sonlandığını belirten Cemal Canpolat "CHP'yi kimse dizayn edemez" açıklamasında bulundu.

Cemal Canpolat, 8 Ekim'de yapılacak kongre öncesi il başkanlığına adaylığını açıkladı. Partisinin İl Başkanlığı önünde toplanan kalabalığa hitap eden Canpolat, CHP'de çaycılık görevi de verilse yapmaya hazır olduğunu söyledi.

İl başkanlığı yaptığı dönemde, toplumun farklı kesimlerini bir araya getirdiğini ifade eden Cemal Canpolat "Cumhuriyet'in kurulduğu dönemde olduğu gibi herkesin CHP'nin etrafında toplanması için mücadele edeceğiz. 4 tane televizyonda CHP Genel Başkanı'na saldırarak partinin değerlerini ortadan kaldıramazsınız" ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ'YE GÖNDERME

Canpolat, ilçe başkanları ve genç arkadaşlarının önerisiyle yeniden aday olduğunu vurgulayarak "CHP örgütünün İYİ Parti'nin üzerinden işe girme dönemi bitmiştir" diye konuştu. CHP'yi kimsenin dizayn edemeyeceğini söyleyen Cemal Canpolat "Elbette bir yenileşmeye ihtiyaç var. Atatürk'ün koltuğunda oturan Genel Başkanı'mıza saldırarak CHP'ye yeni bir şey yapamazsınız. Buna müsaade etmeyeceğiz" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar