Gemlik depremini günler öncesinden bilmişti! Ünlü Astrolog Sinan Hoca tarih ve yer verdi 7 üzerinde deprem olacak 8 ili açıkladı

Gemlik depremini günler öncesinden bilmişti! Ünlü Astrolog Sinan Hoca tarih ve yer verdi 7 üzerinde deprem olacak 8 ili açıkladı
Cumhurbaşkanlık seçimlerinde yaptığı analizleriyle dikkatleri üzerine çeken, her söylediği büyük ses getiren Astrolog Sinan Hoca, Türkiye’yi bekleyen 7 büyüklüğündeki deprem için hem tarih hem de il ismi verdi. İşte nabız yükselten o açıklama…

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde 50 binden fazla kişi enkaz altında kalacak acı şekilde can verdi, evlerini, ailelerini, sevdiklerini kaybetti.

Büyük 2 depremin ardından deprem uzmanları tek tek hayati uyarılar yapmaya devam etti. Büyük önem taşıyan uyarıları astrologlar da yeni bilgiler ekledi.

Daha önce seçime ve felaketlere ilişkin yaptığı uyarılarla dikkatle izlenen ünlü Astrolog Sinan Hoca, 2024 yılının deprem haritasını çıkardı.

Gazeteci Emrah İriç’in YouTube kanalına katılan Sinan Hoca’nın açıklamaları hem endişelendirdi hem de düşündürdü.

6 Şubat sonrasında ufak çaplı depremler görüldüğünü belirten Hoca, “Beklediğimiz asıl enerji bu değil” diyerek tek tek uyardı.

iy7y77.jpg

Aslan Dolunayı’nın Türkiye’ye daima felaket getirdiğine dikkat çeken Hoca “Nisan’ın 24’ü, Ağustos’un 4’ünde bir tetikleme meydana gelebilir. Bunlar orta ölçekteler. Ancak en önemlisi bence şu tarih. 7 Aralık’ta en sert tetikleme olacak. Tam 1 yıl sonra. Orada bir kabus görüyorum. Adeta deprem fırtınası başlayacak. Doğal mı yapay mı bilemem” dedi.

159428.jpg

"ARALIKTAN İTİBAREN..."

7 Aralık’ta Mars Aslan ve Yengeç akslarında büyük bir retroya başladığını, Türkiye’nin birinci ve ikinci evinde sağlam bir Mars gerilemesi olacağını belirten Hoca, şöyle uyardı: Yıl içinde orta çaplı depremler görebiliriz ancak Aralık ayından itibaren 7 büyüklüğünde olan büyük depremleri görmeye başlayacağız.

"SÖNMÜŞ YANARDAĞ HAREKETE GEÇEBİLİR"

Hoca aynı zamanda bir patlamadan da bahsederek daha önce deprem uzmanlarının da dikkat çektiği şu açıklamayı yaptı: Bu dönemde Türkiye’de bir sönmüş yanardağın sismik hareketlerin çok olmasından dolayı püskürttüğünü görebiliriz. Bu da bize sürpriz olur. Ciddi bir patlamama mı olacak yoksa lav püskürtmesi mi onu o zaman göreceğiz.

1102051-1463249538.jpg

7 büyüklüğünde deprem beklediğini açıklayan Hoca “Vatandaşlarımız endişe etmesin. Erzincan- Bingöl arasında Yedisu isimli bir yer var, burasının harekete geçeceğini düşünüyorum. Burada 7 üzerinde bir deprem olabilir, burası riskli. Bu depremden Tunceli'de etkilenebilir. Tokat Oğuzlar arası da riskli görünüyor. Yani Çorum da dahil buna. Tabi bu deprem seneye olacak diye bir şart yok. 6 yıllık bir deprem fırtınasından bahsediyoruz.

golcuk-manzarasi-1.jpg

Bir diğer yer Tekirdağ- İstanbul arasındaki Kumburgaz. Silivri de 2024-20230 arasında kırılacaktır. Bir de kırılmamış bir Gemlik enerjisi var. 5.1’lik deprem büyük depremin önüne geçti belki de. Balıkesir, Kütahya ve Gemlik hattındaki ilçelere de dikkat etmemiz gerekiyor” diyerek kritik noktalara dikkat çekti.

İşte deprem riski taşıyan o 8 il: Erzincan, Bingöl, Tokat, Çorum, Kütahya, Balıkesir, Bursa, Tekirdağ.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar