Eski öğrencisi tarafından öldürülmüştü! Okul müdürüne saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı

Eski öğrencisi tarafından öldürülmüştü! Okul müdürüne saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı
İstanbul’da yer alan bir özel okulda, okulda atılan yabancı uyruklu bir öğrenci silahla okula gelerek okul müdürünü öldürmüştü. 17 yaşındaki katil zanlısı Y.K. tutuklanırken, cinayet anını gösteren bazı yeni görüntüler ortaya çıktı.

Eyüpsultan’da 7 Mayıs’ta gerçekleşen olayda iddiaya göre yabancı uyruklu bir öğrenci Y.K. (17), okuduğu özel liseden atılmasından sorumlu tuttuğu ve aralarında geçen tartışma yüzünden husumet duyduğu okul müdürü olan İbrahim Oktugan’ı odasında silahla vurarak ağır bir şekilde yaralamıştı. Hastaneye götürülen Oktugan yaşamını yitirirken, olaydan sonra yakalanan Y.K. gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan suça sürüklenen çocuk Y.K., Çağlayan’da yer alan İstanbul Adalet Sarayı’na gönderildi. Burada savcılığa ifade veren Y.K., daha sonra çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından ‘kişiyi yerine getirdiği kamu görevi sebebiyle tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

aw198924-04-001.jpg

YENİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Olayla alakalı bazı detaylar ise savcılığın sevk yazısında ortaya çıktı. Sevk yazısında, Y.K.'nın okuldan ilişiğinin kesilmesi ve aralarında geçen tartışma sebebiyle Oktugan'a husumet beslediğinin anlaşıldığı, 2023 Aralık ayında gerçekleşen olay sonrasında çocuğun fiilini planladığı şekilde icra ettiği, Y.K.’nın eğitimci Oktugan’ı silahla hayati vücut bölgesine hedef alarak 2 el ateş ettiği ve hayatını kaybetmesine sebep olduğu belirtildi.

aw198924-01-1.jpg

SALDIRI ANINA AİT YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Lise müdürünü silahla öldürerek olay yerinden kaçarken cinayet anını gösteren bazı yeni görüntüler ortaya çıktı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar