AKP kongresinde Erdoğan'ı duygulandıran görüntüler

AKP kongresinde Erdoğan'ı duygulandıran görüntüler
AKP’nin bugünkü büyük kongresinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 12 yıl önce vefat eden annesi Tenzile Erdoğan'ın resminin çizildiği bir koreografi gösterisi yapıldı. Erdoğan’ın o kareografiyi gördüğü esnadaki duygusallığı ise kameralara yansıdı.

AKP 4. Olağanüstü Kongresi’ni, bugün Ankara Spor Salonu’nda, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirdi.

v9yjb7cim0s-r8pikfl-ga.webp

“Türkiye Yüzyılı” temalı gerçekleşen kongrede, salonun çevresi bariyerlerle araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Kongreye, aralarında cumhurbaşkanı, başbakan, bakan, meclis başkanı düzeyinde yabancı isimlerin de bulunduğu 30 ülkeden 200 yabancı temsilci katıldı

Kongre dolayısıyla ülkenin değişik yerlerinden başkente gelen partililer, sabahın erken saatlerinden itibaren Ankara Spor Salonu önünde toplandı.

TENZİLE ERDOĞAN ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE ANILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla başlayan kongrede, partililerin tarafından özel kareografiler yapıldı. O kareografilerden en dikkat çekenlerden biri de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 12 yıl önce hayatını kaybeden annesi Tenzile Erdoğan oldu.

c9d6ozo7-uw5oslt8ukvvq-1.webp

Salonda, 7 Ekim 2011'de vefat eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın annesi ile olan fotoğrafı gösterildi.

f71px38w4aakzkb.jpeg

Bu sırada açılan pankartlarda, "Rahmet ve minnetle anıyoruz", "Öyle bir evlat yetiştirdin ki binlerce evladın daha oldu" ifadeleri yer aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar