AKP yerel seçim için kolları sıvadı! İstanbul'da metrobüs yerine yeni çılgın proje

AKP yerel seçim için kolları sıvadı! İstanbul'da metrobüs yerine yeni çılgın proje
AKP, yerel seçimde yeniden kazanmak istediği İstanbul için özel projeler üzerinde çalışıyor. Özellikle trafik sorunu çözmek için kolları sıvayan AKP, seçim beyannamesinde İstanbul’un kazanılması halinde metrobüs güzergahının tam altına raylı sistem döşeneceği vaadi yer alacak.

Yerel seçimlere aylar kala, partiler seçim çalışmalarını hızlandırdı. İktidar geçtiğimiz yerel seçimlerde kaybettiği şehirleri almak için yeni projeler üretirken, muhalefet elindeki illeri kaybetmemek için yoğun uğraş veriyor. Şüphesiz bu illerin başında İstanbul geliyor.

AKP, yerel seçimlerde İstanbul’u tekrar kazanmak için büyük bir proje üstünde çalışmaya başladı.

Sabah’ın haberine göre, AKP’nin seçim beyannamesinde İstanbul’un kazanılması halinde metrobüs güzergahının tam altına raylı sistem döşeneceği vaadi yer alacak. Ulaşım yer altına alındığında cadde ve sokaklara büyük rahatlama olacak.

HER İL İÇİN ÖZEL BEYANNAME

AKP’nin yerel seçimlere dönük olarak her il için ayrı bir seçim beyannamesi hazırladığı ve illerin sorun ve çözümlerinin tek tek bu beyannamelerde yer alacağı öne sürüldü.

.METROBÜS ALTI RAYLI SİSTEM

İstanbul'un öncelikli ilk üç sorunu arasında trafik bulunuyor. Çözüm için önemli bir proje gündeme getirilecek. Buna göre metrobüs güzergahlarının tam altına yeraltı raylı sistem döşenecek. Raylı sistemin inşaatı bittiğinde metrobüsler için ayrılan yollar, normal yola katılacak ve böylece iki-üç şeritlik genişleme olacak. Taşıma yer altına indiği ve yollar genişlediği için trafik de rahatlayacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar