Aile dizisindeki gönderme olay oldu! Dilan Polat anında cevap verdi!

Aile dizisindeki gönderme olay oldu! Dilan Polat anında cevap verdi!
Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı Aile dizisindeki Dilan Polat ve Engin Polat göndermesi sosyal medyada gündem oldu.

Kara para akladıkları iddiasıyla mal varlıklarına el konulan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, Aile dizisine konu oldu.

Aile dizisinin yayınlanan son bölümünde Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Aslan karakterinin Dilan Polat göndermesi sosyal medyada gündem oldu.

ewww.jpg

Çok konuşulan sahnede Polat çiftine ilişkin şu ifadeler kullanıldı: Altın, pırlanta, yakut, zümrüt, elmas... Bunlara yönelin, bunlarda KDV yok. Bir de postlarla mail order'dan çektin mi, yokuş aşağı. Moda bunlar bu aralar. Ama bak, sizi sosyal medya hesaplarınızdan takip ediyorum. Siz niye öyle yapıyorsunuz ki? Ben anlamadım. Paranızı insanların gözüne sokmayın. Güzel videolar koyun, ağlak videolar koyun, sonra sıkıntıya düşmeyin.

poi.jpg

TV Gündemi hesabından paylaşılan bu sahneye Dilan Polat sessiz kalmadı. Polat, videonun altına “Yazık, çok yazık hem de. Hayatımıza dahil olmayan şeyler ile suçlanıp dizi çekiliyor. Allah bildiği gibi yapsın” yazarak sitem etti.

s-5501ceea31bb59c8b0b628ddc18fa93bf98f43f1.webp

MAL VARLIKLARINA EL KONULDU

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Polat çifti ile ikinci derece yakınlarının hakkında mal varlıklarına el koyma kararı verildi.

lkl-001.jpg

Polat ailesinin taşınmazlarına, kara deniz ve hava ulaşımlarına, banka ve diğer mali kurumlardaki her türlü hesaplarına, gerçek veya tüzel kişiler nezdindeki her türlü hak ve alacaklarına, kıymetli evraklara, ortağı bulunduğu şirketteki ortaklık paylarına, kiralık kasa mevcutlarına, kripto varlık hesaplarına ve diğer tüm varlığı değerlerine Başsavcılığın talebi doğrultusunda el konulmuş oldu.

GÖZALTINA ALINDILAR

Kamuoyunu uzun süredir meşgul eden ve kara para aklama iddiasıyla gündemde olan Dilan Polat ile Engin Polat, Dilan Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu, Sezgin Polat, Kürşat Polat’ın yanı sıra muhasebecileri Beyza Ekici, mali işlerine bakan Av. Ahmet Gün ve bazı çalışanları İstanbul’da düzenlenen operasyonla dün gözaltına alındı.

1076942701-0-3-1000-565-1400x0-80-0-0-e846abb1acf5add04b27fddbe76b30c6.jpg

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı ekiplerce yakalanan şüpheliler, sağlık kontrollerinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Geçtiğimiz günlerde Polat çiftine ait 15 şirkette arama ve dijital materyallere el koyma işlemleri gerçekleştirilmişti. Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

db16306dfc271b2fa4f8d071b8221da1-1txz.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar