Ahmet Çakar'dan adliye önünde bomba açıklama: Mehmet Büyükekşi şikayetçi olmuştu

Ahmet Çakar'dan adliye önünde bomba açıklama: Mehmet Büyükekşi şikayetçi olmuştu
Eski bir hakem olan Ahmet Çakar, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin şikayeti üzerine hakkında başlatılan soruşturma çerçevesinde Savcılığa gidip ifade verdi. Adliye çıkışı bomba açıklamalarda bulundu.

Eski hakem Ahmet Çakar, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin bir şikayeti üzerine hakkında "hakaret" ve "6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun’a Muhalefet" suçlarından başlatılan bir soruşturma için Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na gitti.

aw112913-01.jpg

"BU CD İÇİNDEKİ KONUŞMALAR TÜRK FUTBOLUNUN KULVARINI VE NAMUSUNU DEĞİŞTİRECEK BİR NİTELİKTEDİR."

Savcılığa ifade veren eski hakem Ahmet Çakar’ın ifadesinde, "Eğer bir federasyon, vasıfları MHK'ya uygun olmayan şahısları MHK'ya getiriyorsa bunun adı onları sekreterya gibi kullanmaktır. Elime bir CD geçtiği doğrudur. Bu CD içindeki konuşmalar Türk futbolunun kulvarını ve namusunu değiştirecek bir niteliktedir. Muhtemelen bu konuşma illegal kaydedilmiştir. Kim kaydetmiştir bilmiyorum. Başta Mehmet Büyükekşi olmak üzere kimseyi itham etmedim. Türkçemizde bir söz vardır, ‘yarası olan gocunur' diye. Burada da kimseyi kastetmedim. Hakkımda takipsizlik karar verilmesini talep ederim. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

aw112913-02.jpg

"İFADEMİZİ VERDİK VE ÇIKTIK HEPSİ BU"

İfadesini verdikten sonra basın mensuplarına bazı açıklamalarda bulunan Ahmet Çakar, "Savcılara ve hakimlere güvenin. Türk yargısına güveniyorum. Şikayet edildik, ifademizi verdik ve çıktık hepsi bu. Saygılar, sevgiler sunuyorum" dedi..

aw112913-03.jpg

aw112913-04.jpg

aw112913-05.jpg

aw112913-06.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar