Flaş flaş... Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu

Flaş flaş... Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu
Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst ile anlaşma sağladı. Ünlü Hollandalı teknik direktör, yakın zamanda resmi imzayı atacak ve Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olarak göreve başlayacak.

Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst ile anlaşmaya vardı. Hollandalı efsanevi teknik direktör, kısa süre içinde resmi imzayı atarak Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olacak.

Rıza Çalımbay'ın ayrılmasının ardından boşalan teknik direktörlük koltuğuna, Hollanda futbolunun efsane isimlerinden biri olan van Bronckhorst getirildi. Sözleşmenin birkaç gün içinde imzalanması bekleniyor.

48 yaşındaki van Bronckhorst, daha önce Rangers gibi önemli takımlarda görev yapmış ve geniş bir deneyime sahip bir isim olarak biliniyor. Hollandalı teknik adam, Beşiktaş'ın teklifini kabul etti ve İstanbul'a gelerek resmi imzayı atmak üzere.

Siyah-beyazlı ekip, önümüzdeki maçı Kasımpaşa ile oynayacak ve bu mücadelede takımın başında Serdar Topraktepe olacak. Giovanni van Bronckhorst'un ise 9 Ocak Salı günü gerçekleşecek Çaykur Rizespor maçında Beşiktaş'ın teknik direktörü olarak ilk kez sahada olması bekleniyor.

Van Bronckhorst'un teknik direktörlük kariyerinde Feyenoord ve Rangers gibi önemli takımları çalıştırdığı biliniyor. Futbolculuk kariyerinde ise Feyenoord, Waalwijk, Rangers, Arsenal ve Barcelona gibi büyük takımlarda forma giydi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar