Galatasaray'da yollar ayrılıyor: Hakim Ziyech'in yeni adresi belli oldu

Galatasaray'da yollar ayrılıyor: Hakim Ziyech'in yeni adresi belli oldu
sezon başında büyük beklentilerle Galatasaray’a gelen Hakim Ziyech, sarı kırmızılı takımdan ayrılmak istediğini resmen açıkladı. Devre arasında takımdan ayrılacak faslı yıldızın, yeni takımı da belli oldu.

Son Süper Lig şampiyonu Galatasaray’da Hakim Ziyech krizi yaşanıyor.İngiliz devi Chelsea'den sezon başında satın alma opsiyonuyla bedelsiz şekilde kiralanan Hakim Ziyech'in performansıyla hayal kırıklığı yarattığı Galatasaray'dan ayrılma kararı aldığı ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı takımda sezon başından bu yana beklenen katkıyı sağlayamayan Ziyech'in yeni takımı da belirlendi.

Galatasaray'ın bu sezon transfer ettiği ancak istenilen performansı gösteremeyen Faslı futbolcu Hakim Ziyech'in sessizliği bozarak takımdan ayrılmak istediğini açıkladı.

Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ile bir görüşme gerçekleştiren Ziyech, takımdan ayrılmak için kararlı olduğunu söyledi. Görüşmede, "Afrika Kupası sonrası Galatasaray'a dönmeyi düşünmüyorum. Kariyerimi başka bir takımda sürdüreceğim" dediği iddia edildi.

Galatasaray'dan yıllık 3.5 milyon euro garanti ücret kazanan ve sezon başından bu yana 14 maçta forma giyen Faslı yıldız, bu maçlarda 4 gol atıp 2 asist yaptı. Ancak Ziyech, hiçbir maçta 90 dakika sahada kalamadı. Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak bilinen Ziyech'in Sarı-kırmızılı ekipten ayrılarak Suudi Arabistan'a transfer olabileceği öne sürülüyor.

Sarı-kırmızılı kulüp ile Ziyech arasındaki bu ayrılık sürecinin kısa süre içinde resmen açıklanması bekleniyor.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar