Afra Saraçoğlu set öncesi yakalanınca olanlar oldu!

Afra Saraçoğlu set öncesi yakalanınca olanlar oldu!
Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu, özel hayatıyla da magazin dünyasının gündeminde. Güzel oyuncu, Harbiye'de setine doğru giderken karşısında gazetecileri bulunca ekip arkadaşları görüntü alınmaması için büyük çaba sarf etti. Bu sırada basın mensupları ile set çalışanları arasında gerginlik yaşandı.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir''in başrollerini paylaştığı, reyting rekortmen dizisi Yalı Çapkını son bölümde Seyran ve Ferit yalıya geri dönüyor.

4 yıllık sevgilisiyle ilişkisini sonlandıran Saraçoğlu, Yalı Çapkını dizisinin set hazırlığında gazetecilere yakalandı. Oyuncunun, özel karavanında hazırlık yaptıktan sonra bornozuyla sokakta görüntülenmesi seti alarma geçirdi.

Son dönemde kilit sahneleri sosyal medyaya sızdırılmasıyla da gündem olan dizinin ünlü ismi, setine doğru giderken gazetecilerle karşılaşınca set ekibi görüntü alınmaması için büyük uğraş verdi.

Kendisine eşlik eden görevlilerin görüntü alınmasını engellemeye çalıştığı Saraçoğlu, hızlı adımlarla yakındaki bir binaya girdi. Basın mensupları ile set çalışanları arasında gerginlik yaşandı. Afra Saraçoğlu için bu kadar çaba gösterilmesi sosyal medyada da ''gereksiz'' bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar