Yargı’nın yıldız isimlerinden esprili paylaşım! Yaşlansak da beraberiz

Yargı’nın yıldız isimlerinden esprili paylaşım!  Yaşlansak da beraberiz
Her hafta aksiyon, dram ve heyecanı seyircisine yansıtan Yargı, her yeni bölümüyle reyting rekorları kırıyor. Dizinin başrol oyuncularından herkesi güldüren bir paylaşım geldi.

Yargı dizisindeki başarılı performanslarıyla tanınan ve hayran kitlesi tarafından sevilen Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz, son paylaşımlarıyla hayranlarını güldürdü.

Canlandırdığı 'Savcı Ilgaz' karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kuran Kaan Urgancıoğlu, hem kariyeri hem de özel hayatıyla dikkat çekiyor. Dizideki partneri Pınar Deniz ile olan uyumuyla da öne çıkan Urgancıoğlu, yeni yaşına girdi.

yarginin-yildiz-isimlerinden-esprili-paylasim-pinar-deniz-ve-kaan-urgancioglu-yaslandi-0-njiptpws.jpg

Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu'nun doğum gününü kutladığı bir paylaşım yaparak, "İyi ki doğmuşsun (asla yaşlanmıyorsun)" notunu düştü.

Bu esprili mesajın ardından Deniz, yaşlandırma filtresi kullanarak yaptığı bir paylaşımla da herkesi güldürmeyi başardı. Pınar Deniz, paylaşımının altına "Hala partneriz" notunu yazarak herkesi güldürdü.

yarginin-yildiz-isimlerinden-esprili-paylasim-pinar-deniz-ve-kaan-urgancioglu-yaslandi-1-ln4alpgc.jpg

SAVCI ILGAZ

Yargı dizisindeki başarılı karakterlerden biri olan Savcı Ilgaz, izleyicilerin gözdesi haline geldi. Kararlı duruşu, adalet arayışındaki tutkusu ve zorlu durumlardaki kararlılığıyla dikkat çeken Ilgaz, dizinin önemli bir parçası haline geldi.

KAAN URGANCIOĞLU KİMDİR

Kaan Urgancıoğlu 1981'de Aydın'da doğdu ve ailesinin kökeni İzmir Tire'ye dayanıyor. Annesi Arap ve Arnavut kökenliyken, baba tarafı İzmirli. Eğitim hayatına İzmir Özel Türk Koleji'nde başladı ve liseyi Özel İzmir Amerikan Koleji'nde tamamladı. Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Bölümü'nde aldı ve 2007 yılında mezun oldu. Ancak, kariyerine odaklanırken oyunculuğa yöneldi.

Oyunculuk serüveni, öğrencilik yıllarında başladı. Karaoğlan ve Kampüsistan gibi dizilerde önemli roller aldı ve bu deneyimlerle oyunculuk kariyerine sağlam bir temel attı. İlk sinema deneyimi ise "Ispanaktan Nağmeler" adlı filmde oldu.

Eğitimini tamamladıktan sonra, New York'taki Stella Adler Studio of Acting'de oyunculuk eğitimi aldı. Türkiye'ye döndükten sonra ise Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümü'nde yüksek lisansını tamamladı. Sahne deneyimini geliştirmek adına Çetin Sarıkartal'ın yönettiği "Ara" adlı tiyatro oyununda rol aldı.

Kaan Urgancıoğlu'nun kariyerindeki önemli dönemeçlerden biri, "Kara Sevda" dizisinde canlandırdığı Emir Kozcuoğlu karakteriydi. Bu rol, ona 2015'te Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazandırdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar