Estetikleri ile çok konuşulmuştu! Songül Karlı makyajsız fotoğrafları ile olay oldu

Estetikleri ile çok konuşulmuştu! Songül Karlı makyajsız fotoğrafları ile olay oldu
Ünlü türkücü Songül Karlı, Instagram hesabından sık sık paylaştığı fotoğraflarıyla takipçilerini büyülemeye devam ediyor. Karlı son olarak, kişisel sosyal medya hesabından makyajsız bir fotoğrafını paylaşarak takipçilerinin karşısına çıktı.

470 bin takipçisi bulunan hesabında Songül Karlı, makyajsız halini hesabından paylaştı. "Keşke benim kadar herkese yakışsa" notuyla paylaştığı bu fotoğraf, takipçilerinden büyük ilgi gördü. Songül Karlı'nın paylaşımına "Kraliçemiz", "Her hali ayrı güzel" gibi yorumlar yapıldı.

663da2a8cbb71640-w1200xh1500.webp

HADİSE’YE BENZETİLİYORDU

Yaptırdığı estetik operasyonlarla bambaşka bir görünüme sahip olan ünlü türkücü Hadise’ye benzetiliyordu. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Songül Karlı, son halini de takipçileriyle paylaşmaktan geri çekinmiyor.

9ii.jpg

MAKYAJSIZ HALİNİ PAYLAŞTI

Songül Karlı'nın estetik operasyonlar sonrası elde ettiği yeni görünümü, izleyenleri adeta büyülerken, Karlı bu kez de makyajsız halini paylaştı. Ünlü türkücü kişisel sosyal medya hesabından filtresiz, makyajsız halini takipçileriyle paylaştı.

İşte ünlü türkücünün beğeni üstüne beğeni aldığı o paylaşımı:

663da1ce9c94f648-w1200xh1991.webp

663da1c333773381-w1200xh1569.webp

SONGÜL KARLI KİMDİR

Songül Karlı, 15 Eylül 1973'te İstanbul'da dünyaya geldi. Türk Halk Müziği sanatçısı ve televizyon sunucusu olan Karlı, bugün 47 yaşında.

Müzik kariyerine 1991 yılında "Derman Sendedir" adlı albümüyle adım atan Karlı, bugüne kadar 10 solo albüm ve 2 toplama albümde yer aldı. 1997 ve 1998 yıllarında Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde "En İyi Kadın Sanatçı" ödülüne layık görüldü.

Günümüzde müzik çalışmalarına ara veren Karlı, televizyon kariyerine de odaklandı. Doksanlı yıllarda televizyon dünyasına adım atan sanatçı, bir süre dizilerde de oyunculuk yapmıştı. 2007 yılında Kanal 7'de yayınlanan "Songül Karlı İle Cumartesi" programını sundu, ardından 2008 yılında FOX'ta "Su Gibi" adlı evlendirme programını Uğur Arslan ile birlikte sundu. TV 8'de ise "Songül Karlı ile Evlilik Yolunda" programında sunuculuk yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar