Adnan Oktar ile ilgili bir skandal bilgi de Fatih Altaylı'dan geldi! Evinden hangi bakan çıktı

Adnan Oktar ile ilgili bir skandal bilgi de Fatih Altaylı'dan geldi! Evinden hangi bakan çıktı
Gazeteci Fatih Altaylı YouTube kanalında, Adnan Oktar davasına dair flaş bir açıklama yaptı. Altaylı, bir gece Adnan Oktar örgüt evine düzenlenen polis baskınında, hangi eski bakanı gördüğünü söyledi. İşte o çok konuşulacak isim...

Adnan Oktar davası yıllar sonra yeniden gündem olurken, davaya dair sır perdesi yavaş yavaş aralanıyor. Sözcü Medya Grubu Ankara temsilcisi Saygı Öztürk, eski çalışma bakanı Yaşar Okuyan’ın örgüte bilgi sızdırdığını söylerken, Oktar’a ilişkin bir açıklamada Gazeteci Fatih Altaylı’dan geldi.

Gazeteci Fatih Altaylı YouTube kanalından yaptığı açıklamada, Adnan Oktar örgütüne dair dikkat çeken bilgiler verdi. Altaylı Öztürk’ten farklı olarak farklı bir bakanı işaret eti.

"BAŞIMA GELMEYEN KALMADI"

Adnan Oktar örgütüyle bu zamana kadar çok mücadele etiğini belirten Altaylı, “Bu örgütle en uzun süre uğraşan gazeteci benim. Bu yüzden başıma gelmedik kalmadı” diye konuştu. Adnan Oktar örgütüyle ilgili haber yaptığından aleyhine karalama kampanyası başlatıldığını aktaran Altaylı, “Akılları sadece belden aşağıya, abuk sapık şeylere çalışan bir tarikattı” dedi.

"EVDEN İÇİŞLERİ BAKANLIĞI YAPMIŞ REFAH PARTİLİ BİR ZAT ÇIKTI"

O dönem çok sayıda çocuğun ve ailenin Oktar örgütünden çektiğini söyleyen Altaylı, “Bir gün mağdur ailelerden biri bizi aradı, kızlarının Adnan Oktarcılar tarafından kaçırıldığını söyledi. Biz emniyeti devreye soktuk. Gece geç saatlerde o eve polis tarafından baskın yapıldı. O evden kim çıktı biliyor musunuz? İçişleri bakanı. Hatta başka bakanlıklar da yapmış Refah Partili bir zat (Oğuzhan Asiltürk) çıktı. Bunlar çok insanı mağdur ettiler, çok can yaktılar. Hatta Türkiye'den kan toplayıp yurtdışına bile kaçırdılar'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar