Astrolog Nihan Urel'in Hakan Fidan'la ilgili 2 kehaneti! 3 ay önceden yaşanacakları nokta atışı bildi

Astrolog Nihan Urel'in Hakan Fidan'la ilgili 2 kehaneti! 3 ay önceden yaşanacakları nokta atışı bildi
Ankara'daki bombalı terör saldırısını gerçekleştiren iki teröristin Suriye'den geldiğini açıklayan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, terörle mücadele konusunda bundan sonra atacakları adımlara dair çok net konuşarak, gözdağı verdi. Konuşmanın ardından Astrolog Nihan Urel'in Hakan Fidan'la ilgili bu olayı aylar önceden bildiği ortaya çıktı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile bir araya geldi. İki bakanın görüşmesinin ardından Hakan Fidan ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu ve terörle mücadele tarafında “Böyle bir eylemi gerçekleştirdiklerine pişman olacaklar” dedi.

Fidan’ın bu konuşması bir hayli dikkat çekerken Astrolog Nihan Urel'in Hakan Fidan'la ilgili bu kehaneti aylar önceden bildiği ortaya çıktı.

“TÜRKİYE ATEŞ OLUP ÜSTLERİNE YAĞACAK”

Urel, katıldığı canlı yayında Türkiye’nin geleceği için yapılan stratejilerde bir bedel ödetme söz konusu olacak derken şu ifadeler yer verdi:

“Bir bedel ödetme hareketi var belki de yapılan bir hamle de olabilir. Bu tahrike bağlı bir hamle de olabilir. Akıllıca bir bedel ödetme, Türkiye’nin geleceği için yapılan stratejiler.

İbrahim Kalın’ın haritasıyla da bu konunun bağlantısı var. Ekstradan bir MİT operasyonu ya da yurt dışı ile ilgili bir konu meydana gelebilir.

İşin içinde hem MİT’in olduğu hem de Hakan Fidan’ın olduğu bir ortak çalışma söz konusu olabilir. Bu ikilinin başarısını 15 Eylülden sonra göreceğiz.

3, 5 Ekim öncesi ya da sonrası Türkiye’nin tahrik edilmesi taciz edilmesi gibi olaylar gerçekleşirse, Türkiye ateş olup üstlerine yağacak. Çok hızlı bir şekilde karşılık verilecek.

Türkiye’nin istihbarat operasyonları 25 Eylül sonrası gaza basacak, biz MİT operasyonlarını konuşuyor olacağız. Dışişleri bakanı da tetikleniyor. İbrahim Kalın ve Hakan Fidan’ın ortak başarısını konuşacağız.”

NE OLMUŞTU?

Ankara'daki bombalı terör saldırısını gerçekleştiren iki teröristin Suriye'den geldiğini açıklayan Bakan Fidan, terörle mücadele konusunda bundan sonra atacakları adımlara dair bilgiler verdi.

“PİŞMAN OLACAKLAR"

Irak ve Suriye’de PKK ve YPG’ye ait olan bütün alt yapı-üst yapı tesisleri hedeflerine adlıklarını söyleyen, Fidan, "Geçtiğimiz pazar günü hain bir terör saldırı gerçekleştirildi. Teröristler bir vatandaşımızı şehit etti. Terörle mücadelede Türkiye'nin tavrının net olduğu bellidir. Güvenlik güçlerimizin çalışmaları neticesinde iki teröristin Suriye'den geldikleri, burada eğitim gördükleri açıklığa kavuşmuştur. Irak ve Suriye’de PKK/YPG'ye ait bütün altyapı, üstyapı tesisleri, enerji tesisleri bundan sonra güvenlik güçlerimizin, topyekün meşru hedefidir. 3. tarafların PKK/YPG’li tesis ve şahıslardan uzak durmalarını tavsiye ediyorum. Güvenlik güçlerimizin karşılığı çok net olacak. Böyle bir eylemi gerçekleştirdiklerine pişman olacaklar" şeklinde ifadeler yer verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar