Adnan Oktar hangi milletvekili ile görüştü? Örgütün kilit ismi itiraf etti

Adnan Oktar hangi milletvekili ile görüştü? Örgütün kilit ismi itiraf etti
Küçük yaştaki kızları çeşitli yöntemlerle kandırıp “Kedicikler adı altında kilitli tutarak suç örgütü kuran Adnan Oktar’ın hangi milletvekili ile bağlantı kurup görüştüğü ortaya çıktı.

Adnan Oktar silahlı suç örgütüne yönelik dosyada yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Örgüte yönelik 72 sanık hakkında hazırlanan yeni iddianamede Adnan Oktar’ın görüştüğü siyasetçinin ismi de yer aldı. O isim kim? İki isim arasında neler konuşuldu? İşte bilinmeyen detaylar…

221aa.jpg

42 İSİM FİRARİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu 4'ü tutuklu, 42'si firari toplam 72 sanık hakkında yürütülen soruşturmayı tamamladı.

Oktar'ın başta geldiği 1017 sayfalık iddianamede, 72 kişi "şüpheli", 21 kişi "mağdur", 9 banka ise "suçtan zarar gören" olarak yer aldı.

e7834195adnantutuklu.jpg

ABD İLE İSRAİL ARASINDAKİ KÖPRÜ İSİM: SADO

İddianamede örgütün kuruluş amacı ve faaliyetleri detaylı bir şekilde ele alınırken, dava açılan sanıkların eylemleri de ayrıntılı olarak incelendi.

Tutuklu sanık Ali Sadun Engin'in örgüt içinde "Sado" lakabını kullandığı ve özellikle ABD ve İsrail ile örgüt arasında köprü vazifesi gördüğü belirtildi.

5ed8f393b57f151da4696cac.webp

İSRAİL’DE KONUŞMACI OLARAK YER ALDI

Ayrıca, örgüt elebaşı Adnan Oktar'ın talimatıyla İsrail'de düzenlenen ve örgüt tarafından organize edilen konferanslarda konuşmacı olarak yer aldığı ifade edildi.

Engin'in yurt dışından gelen bürokrat ve yabancı siyasetçilerin rehberliğini üstlendiği, ayrıca Oktar'ın A9 TV'deki yayınlarında konuşulacak konuları belirleyip, kanalın para transferini organize ettiği de iddianamede yer aldı.

1200x627-adnan-oktar-davasinda-yeni-gelisme-hakim-karsisina-cikacak-1653584287517.webp

İSRAİLLİ ESKİ MİLLETVEKİLİ İLE BAĞLANTISI ORTAYA ÇIKTI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından hazırlanan iddianameye göre, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak isteyen Altuğ Revnak Eti'nin ifadesi dikkat çekici detaylar içeriyor.

Eti, tutuklu sanık Ali Sadun Engin'in İsrail'in eski Likud Partisi Milletvekili radikal haham Yehuda Glick ile bağlantılarını anlattı.

102513.jpg

TAPINAKÇILAR İLE TOPLANTI DETAYI

Eti'nin ifadesine göre, Engin ile birlikte örgütsel konferanslara katıldıklarını belirten Eti, bu konferansta "tapınakçılar" olarak bilinen Timothy Hogan başkanlığındaki 9 kişilik bir ekip ile tanıştıklarını ifade etti.

MASRAFLARI ÖRGÜT KARŞILADI

Eti, bu ekibin Türkiye'ye sanık Sinem Tezyapar tarafından getirildiğini ve tüm masraflarınınh örgüt tarafından karşılandığını söyledi. İstanbul'da misafirlerine tarihi mekanları gezdirdiklerini ve Küçük Ayasofya'da tapınakçılık hikayesini dinlediklerini aktardı.

OKTAR, İSTANBUL’DA MASON EKİPLE GÖRÜŞTÜ

Eti'nin ifadesine göre, Engin Adnan Oktar ile mason ekiple birebir görüşmeler yapmış ve İsrail'de dini açıdan en güçlü haham organizasyonu olan Sanhedrin Meclisi ile Oktar'ın talimatı üzerine "Bacılar Grubu" aracılığıyla temas kurmuştu. Ayrıca, İstanbul'da kendileri için kutsal olan yerleri gezdirdikleri 8 kişilik bir ekibin masrafları da örgüt tarafından karşılanmıştı. Bu ekip arasında Ben Abrahamsın ve Yesheyahu Hollander gibi isimler bulunuyordu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar