Karadeniz’deki esrarengiz ses depremin habercisi mi? Mustafa Kurnaz 5 hayvandaki alameti işaret edip açıkladı

Karadeniz’deki esrarengiz ses depremin habercisi mi?  Mustafa Kurnaz 5 hayvandaki alameti işaret edip açıkladı
Araştırmacı Mustafa Kurnaz, Karadeniz kıyılarında birkaç gündür duyulan gizemli sesin kaynağını açıklayarak uyardı. Bu ses depremin habercisi mi?

Karadeniz kıyılarında aynı gün neredeyse saat başı duyulan ses kentte endişe yarattı. Duyulan esrarengiz sesin kaynağının bulunması için denizde ve karada geniş çaplı araştırma yapıldı. Ancak sesin kaynağına ilişkin somut bir bilgiye ulaşılamadı.

kjj.jpg

Sesin kaynağına ilişkin tahmin ve açıklamalar devam ederken bunlara bir yenisi daha eklendi.

Beyaz TV’de Türker Akıncı’nın sunduğu Ne Var Ne Yok adlı programın canlı yayın konuğu olan Araştırmacı Mustafa Kurnaz, Karadeniz’deki esrarengiz sesin kaynağına ilişkin önemli açıklamlar yaptı.

nh.jpg

“ORADA DOĞAL DIŞI YAŞANAN OLAYLAR VAR”

Kurnaz, şunları söyledi: Karadeniz’e yakın fay hatlarımız car deprem olur mu diyorlar. Maalesef ki son zamanlarda Karadeniz’e yakın olan bölgelerde doğal dışı yaşanan olaylar var. Hayvanların garip hareketleri var, Tunceli’de uykuda olması gereken yılanların karın üzerine çıktığını gördük. Bu yılanları dışarı çıkaran etmen ne? Kediler, köpekler, arılar, kuşlar ve yılanlar frekanslardan ciddi oranda etkilenen canlılardır. Karadeniz’de arıcılık yapanlar bize arılarında tuhaf davranışlar olduğundan şikayetçi oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar