48 yaşındaki torun 103 yaşındaki babaannesine aşık oldu! Böyle ilişki Müge Anlı’da bile yok

48 yaşındaki torun 103 yaşındaki babaannesine aşık oldu!  Böyle ilişki Müge Anlı’da bile yok
48 yaşındaki avukat hayatta hiç aşık olmaması gereken birine aşık oldu. 103 yaşındaki dedesinin eşine aşık olan avukat, herkesi bu aşka inandırmak için elinden geleni yapıyor.

48 yaşındaki Estonyalı avukatın ölen dedesinin 103 yaşındaki eşiyle olan aşkını duyanlar kulaklarına inanamıyor. Avukat Mart Soeson, babaannesine aşık olduğu ve aradaki yaş farkından dolayı eleştiri oklarının hedefi olmuş durumda.

288648.jpg

103 yaşındaki Elfriede Riit ile 2013 yılından itibaren bir ilişkileri olduğunu belirten Mart Soeson, 2022'de huzurevine taşınmak zorunda kalana kadar birlikte yaşadıklarını söyledi.

Çift, aralarındaki 55 yıllık yaş farkının önemsiz olduğu ve Bayan Riit'in kalan ömrü boyunca "özel ve uzun vadeli" aşklarını sürdürmelerine izin verilmesi gerektiği konusunda ısrar ediyor.

80926825.jpg

103 yaşındaki sevgilisi Elfriede Riit ile birlikte Avustralya'da kalmak isteyen Soeson, bazı şüphecilerin aşklarının gerçek olduğuna inanmayabileceğini söylüyor.

7-002.jpg

Bay Soeson, ilişkilerini şöyle anlattı: Rahmetli büyükbabamın dul eşiyle olan sağlıklı bağımız, yavaş ama emin adımlarla çok anlamlı ve sevgi dolu bir ilişkiye dönüştü.

Elfriede Riit, şubat ayının sonlarında 104. yaş gününü kutlayacak.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar