Adı Sinan Akçıl ile anılıyordu! Ünlü isimden açıklama gecikmedi

Adı Sinan Akçıl ile anılıyordu! Ünlü isimden açıklama gecikmedi
Son dönemde Aleyna Kalaycıoğlu ile yaşadığı aşk ile magazin gündeminden düşmeyen Sinan Akçıl’ın, iki çocuk annesi olan Defne Samyeli ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia ediliyordu. İkili hakkında çıkan aşk iddialarına Eski spiker, şimdilerde ise şarkıcı ve oyuncu kimliğiyle öne çıkan Samyeli'den açıklama geldi.

Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Sinan Akçıl’ın sahnelerin gözde ismi olan Defne Samyeli ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Hatta ilişkilerini sakladıkları da öne sürülmüştü.

SAHNELERİN GÖZDESİ SESSİZLİĞİNİ BOZDU
Defne Samyeli’den (50) aşk iddialarına yanıt gecikmedi. Ünlü ismin, Sinan Akçıl ile sadece müzik ve beste konusunda iş birliği yaptığı öğrenildi.

AKÇIL “YİNE HER AN EVLENEBİLİRİM, HİÇ ÖYLE BİR KORKUM YOK”
Öte yandan Sinan Akçıl geçtiğimiz aylarda "Özgür Aras’la Baş Başa" programına katılmış ve "Aşk kesinlikle hem ne istediğini çok iyi bilmek hem de ne istediğini bilmemem benim için. Evlilik benim beynimdeki özgürlüğü öldürdü. Bu yanlış anlaşılmasın başka bir kadınla flört etmek anlamında değil. Sadece o baskı insanı, diken üzerinde yürüyormuşum baskısı. O beni iki arada bir derede bıraktı. ''Daha zamanı değil miydi?'' dediğim zamanlar oldu. Evlilik bende travma yaratmadı. Yine her an evlenebilirim, hiç öyle bir korkum yok" sözleriyle aşkı anlatmıştı. (TV 100)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar