Sinan Akçıl'dan: Her an evlenip 4 çocuk yapabilirim

Sinan Akçıl'dan: Her an evlenip 4 çocuk yapabilirim
Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, geçtiğimiz dönemlerde 2. kez Burcu Kıratlı'dan boşandı. İlk boşanmalarının ardından ilişkilerine 2. şansı veren Akçıl ve Kıratlı, ikinci evliliklerinde de başarılı olamadı. Dün objektiflere yansıyan Akçıl, basın mensuplarıyla Keyifli, bir sohbet gerçekleştirdi. Her fırsatta baba olmak istediğini dile getiren Akçıl, 4 çocuk babası olmak istediğini açıkladı. 

Güzel oyuncu Burcu Kıratlı ile beraberliklerini geçtiğimiz Mayıs ayında ikinci kez sonlandıran Sinan Akçıl, basın mensuplarıyla sohbeti sırasında sık sık baba olmak istediğini vurguladı. 4 çocuk istediğini söyleyen 40 yaşındaki Akçıl, evliliğe de sıcak baktığını açıkladı. 

Her fırsatta baba olmak istediğini dile getiren Sinan Akçıl, artık 4 çocuk istediğini söyledi. Akçıl, açıklamasıyla hem kafaları karıştırdı.

Sinan Akçıl - Burcu Kıratlı ayrılığının kodları: Sensiz adam olmaz benden!  - Magazin Haberleri

KARAR VERDİM: 4 ÇOCUK İSTİYORUM

Akçıl, "Şu andan itibaren dört çocuk istiyorum. Karar verdim. Kafamda da biri şekilleniyor, kimden yapacağımı da düşünmeye başlıyordum" sözleriyle şaşırttı.

Sinan Akçıl o soruya net yanıt verdi! Rap müzik yapacak mı? - Eser Yenenler  Show

HER AN EVLENİP 4 ÇOCUK YAPABİLİRİM

Basın mensuplarının "Hayatınızda biri var mı?" sorusuna 40 yaşındaki şarkıcı, "Her an bir sihir olabilir. Her an birisiyle evlenip, dört çocuğum olabilir. Çok kalabalık bir aile olmak istiyorum.

Sinan Akçıl kimdir, kaç yaşında? Sinan Akçıl''ın boyu kaç? İşte şarkıları -  Magazin Haberleri - Milliyet

Evliliğe sıcak bakıyorum, evlilik bana uzak değil. Çok güzel bir deneyim yaşadım ama daha güzel deneyimlere hazırım." yanıtını verdi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar