Defne Samyeli sevgilisiyle fena yakalanmıştı! Aşk iddialarına bakın ne cevap verdi?

Defne Samyeli sevgilisiyle fena yakalanmıştı! Aşk iddialarına bakın ne cevap verdi?
Son dönemde iddialı tarzıyla gündemde olan Defne Samyeli’nin iddialara göre gönlünü müzisyen Çağrı Telkıvıran'a kaptırmıştı. İlk kez birlikte görüntülenen ikili gazetecileri görünce panikliğe kapılıp aynı araca binerek uzaklaşmıştı. Etiler’de arkadaşıyla birlikte bir mekanda oturan Samyeli çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bakın aşk iddialarına ne cevap verdi.

Geçtiğimiz günlerde ilk kez birlikte görüntülen Defne Samyeli ve müzisyen Çağrı Telkıvıran gazetecileri görüp aynı araca binerek uzaklaşmıştı. Önceki gün Etiler’de arkadaşıyla bir mekanda oturan oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Şan dersine gittiğini söyleyen Samyeli, geçtiğimiz günlerde birlikte görüntülendiği müzisyen Çağrı Telkıvıran ile arkadaş oldukların ifade etti.

“BİR ŞEY VARMIŞ, YAKALANIYORMUŞUZ GİBİ LANSE EDİLMESİNDEN RAHATSIZLIK DUYUYORUM”

Aşk haberlerini yanıtlayan Samyeli, “Çağrı benim arkadaşım. Stüdyoda iş yapıyoruz. Sanki çok gizemli bir şey varmış, yakalanıyormuşuz gibi lanse edilmesinden rahatsızlık duyuyorum. Çünkü böyle bir şey zaten yok. Saklanılan bir durum da yok. Birlikte şarkı yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar