Defne Samyeli bakın kimle yakalandı! Panikleyip araca binerek uzaklaştı

Defne Samyeli bakın kimle yakalandı! Panikleyip araca binerek uzaklaştı
Son dönemde iddialı tarzıyla gündem olan Defne Samyeli’nin iddialara göre gönlünü müzisyen Çağrı Telkıvıran'a kaptırdı. İlk kez birlikte görüntülenen ikili gazetecileri görünce panikliğe kapılıp aynı araca binerek uzaklaştı.

Cem Yılmaz ile aşk yaşadığı haberleriyle gündemin konusu olan Defne Samyeli, gönlünü müzisyen Çağrı Telkıvıran’a kaptırdığı iddia ediliyor. Yaklaşık 10 gündür birlikte olduğu öğrenilen ikili dün akşam gazetecilere fena yakalandı.

Cem Yılmaz''la yaşadığı aşkla bir dönem magazin gündemine yerleşen ve son dönemde de iddialı tarzıyla gündem olan Defne Samyeli, yeni bir aşka yelken açtı. ATV ekranlarında yayınlanan Aldatmak dizisinde rol alan Samyeli''nin Çağrı Telkıvan ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi.

Defne Samyeli kimdir? Defne Samyeli kaç yaşında ve nereli? - Magazin  haberleri – Sözcü

Gazete Magazin''de yer alan habere göre, gönlünü kendisinden yaşça küçük Çağrı Telkıvıran''a kaptıran Samyeli, ilişkisini gizleyemedi. Dün gece Armutlu''da bir mekandan birlikte çıkan ikili, Defne Samyeli''nin arabası ile mekandan ayrılmak istedi. Mekan çıkışı karşılarında basın mensuplarını gören Telkıvıran ve Samyeli, panikledi.

İkilinin yaklaşık 10 gündür birlikte olduğu ve yakın arkadaşlarının bu ilişkiyi desteklediği öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar