Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ, güzelliğiyle hayran bıraktı

Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ, güzelliğiyle hayran bıraktı
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı 3 evliliğini de başarısız bir şekilde sonlandırırken, ilk eşi Seda Başbuğ'un fotoğrafları sosyal medyada görülmeye başladı. Ilıcalı'nın kızı Banu'nun annesi ile beraber çekildiği fotoğrafını sosyal medyada paylaşması gündem oldu.

En çok izlenen yarışma programlarının yapımcısı Acun Ilıcalı''nın eski eşi Seda Başbuğ, güzelliği ile sosyal medyaya damga vurdu. Kızları Banu''nun paylaştığı fotoğraf oldukça konuşuldu. Sosyal medya kullanıcıları Başbuğ''un güzelliği ve kızına benzerliğine dikkat çekerek, "Sanki abla-kardeş gibiler" yorumunda bulundu.

Acun Ilıcalı''nın ilk eşi Seda Başbuğ kimdir? - Haberler

Acun Ilıcalı''nın özel hayatı da hayranları ve takipçileri tarafından sıklıkla takip ediliyor. Ilıcalı son olarak kızı Banu ve eski eşi Seda Başbuğ''un birlikte verdiği poz nedeniyle gündeme geldi.

GÖZ ÖNÜNDE OLMAYI PEK SEVMİYORLAR 

Ilıcalı''nın büyük kızı Banu Ilıcalı ve annesi, hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Banu Ilıcalı son olarak annesi Seda Başbuğ ve kızıyla bir pozunu paylaştı.

Acun Ilıcalı''nın ilk eşi güzelliğiyle hayran bıraktı! İşte Acun''un hamile  kızının annesi Seda Başbuğ... videosunu izle | Takvim TV

ABLA KARDEŞ GİBİLER DENİLDİ

Acun Ilıcalı''nın eski eşini görenler şaştı kaldı. Güzelliğiyle hayran bırakan Seda Başbuğ ve kızının pozlarına "Abla kardeş gibiler", "Seda Hanım abla gibi duruyor" yorumları yağdı.

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar