Acun Ilıcalı ile mahkemelik olduğu iddia edilmişti! Batuhan Karacakaya suskunluğunu bozdu

Acun Ilıcalı ile mahkemelik olduğu iddia edilmişti! Batuhan Karacakaya suskunluğunu bozdu
Survivor All Star yarışmacısı Batuhan Karacakaya ile Acun Ilıcalı’nın davalık odukları haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Dava konusu ile ilgili açıklama yapan Karacakaya, "Dava ile ilgili bir durum olmadı, olmayacak da. Biz o defteri çok şey kazanarak kapattık" dedi.

Sosyal medyada Acun Ilıcalı ile Batuhan Karacakaya’nın mahkemelik olduğu iddia edilmişti. Yarışmadaki bir oyunda araba ödülünü kazanan Karacakaya’nın, arabayı alamadığı için Acun Ilıcalı''ya dava açtığı söylenmişti. 

Bu  iddialara Batuhan Karacakaya sosyal medya hesabından cevap verdi. Acun Ilıcalı ile çekilmiş bir fotoğrafına yer veren Karacakaya, fotoğrafa “Dava haberlerini böyle okunuyoruz” notunu düştü.

Ardından Twitter hesabından açıklama yapan Survivor All Star 2022 yarışmacısı, “Dava ile ilgili bir durum olmadı, olmayacak da. Biz o defteri çok şey kazanarak kapattık. Konuşup da çözemeyeceğimiz hiçbir şey yok” dedi.

Survivor’da üçüncü olan Batuhan''ın annesi Gülhayat Karacakaya, hesabını kapatmadan önce Twitter''da çok konuşulan şu paylaşımı yapmıştı.

"Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun. On gündür her yere yazdım, çırpındım. ''Oğlumun yine hakkı yenecek'' dedim. Karşılık bulamadım. Ben kimim ki, duyduklarım beni kahrediyor. Oğlum sadece hak dediği için iki senedir kaybettik. Hala her yeri ağrıyor. Gitti oğlumun emekleri" demişti.

Büyük finalin ardından ''Survivor Ekstra'' programına katılan Acun Ilıcalı, oylama hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu ve Batuhan Karacakaya''nın annesi Gülhayat Karacakaya''nın ''Hakkımız yendi'' iddiasına cevap verdi.

Oylamayla ilgili şunu söyleyebilirim; Batuhan''ın hakkı yenmedi. Bunu garanti edebilirim çünkü Nisa, Batuhan''ın üç katına yakın oy aldı. Batuhan''ın annesi ''Hakkımı yendi'' diyor, ne hakkı yenmiş? Batuhan''ı severim ama hayatında üç oylamaya girmiş, ikisinde elenmiş. Oğlunun emeğinin çalındığını düşünüyorsa, Nisa''nın oyu Batuhan''ın üç katı. Kim oğlunun hakkını yemiş, neden yesin?

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar