Çağla Altunkaya, Acun Ilıcalı'yı terk mi etti?

Çağla Altunkaya, Acun Ilıcalı'yı terk mi etti?
Şeyma Subaşı ile boşanmasının ardından soluğu 23 yaşındaki Çağla Altunkaya'da alan Acun Ilıcalı, iki yıldır dolu dolu bir aşk yaşarken, son zamanlarda adı ayrılık dedikodularına karıştı. 53 yaşındaki televizyoncu Acun Ilıcalı'nın kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Çağla Altunkaya tarafından terk edildiği iddia ediliyor.

Son zamanlarda davetlere beraber katılmayan ünlü çift, akıllara ayrılık söylentilerini getirirken Şeyma Subaşı''nın Acun Ilıcalı''nın fotoğrafına yaptığı ''kalp'' yorumu gündeme geldi. Son olarak Esat Yontuç''un oğlunun doğum gününe yalnız katılan Ilıcalı, bir nevi ayrılık iddialarını doğruladı. 

Son dakika: Ayça Çağla Altunkaya kimdir? Acun Ilıcalı''nın sevgilisi Ayça Çağla  Altunkaya kaç yaşında? - Magazin Haberleri

Şeyma Subaşı''nın Acun Ilıcalı ile olan düğün fotoğrafını paylaşmasının ardından Çağla sinirlenmiş, Twitter hesabından "Susuyorsam asaletimdendir" paylaşımını yapmıştı.

Sevgilisinin fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşan Ilıcalı, "Çağla''yla çok güzel bir ilişkimiz var. İki yılı devirdik. Çok üretken bir dönem geçiriyorum ve bunda Çağla ile yakaladığım huzurun önemli olduğunu düşünüyorum... Ben kafa olarak 25 yaşımda kaldım. Belki annemleri kaybettiğim dönemi yaşıyorum hep. Çünkü çocukluğum, yani o dönemlerim çok mutlu geçti... Çağla da kafa olarak çok olgun. Bu sayede aramızdaki yaş farkını pozitife çeviriyoruz" sözleriyle ne kadar mutlu olduğunu dile getirmişti.

Ünlü Televizyoncu Acun Ilıcalı''nın, Sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya  Tarafından Terk Edildiği İddia Edildi!

Çağla''nın, Acun Ilıcalı''nın yakın arkadaşı Esat Yontuç''un oğlu Esathan''ın doğum günü partisinde görünmemesi de iddiaları güçlendiren bir işaret olarak yorumlandı. Acun Ilıcalı ve tüm kızları bu doğum günü partisindeydi ama Çağla bu karede yoktu.

Acun Ilıcalı''nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya''nın estetiksiz hali olay  oldu

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar