Masterchef’te Acun'u sinirlendiren olay: Yarışmacıyı göndermek istedi

Masterchef’te Acun'u sinirlendiren olay: Yarışmacıyı göndermek istedi
TV8’in sevilen yarışma programı Masterchef ile ilgili bomba iddialar gelmeye başladı. İddiaya göre Fatma Nur Uçar’ın hal ve hareketlerinden rahatsız olan Acun Ilıcalı, Uçar’ı göndermek istedi, fakat yapım ekibinin araya girmesiyle olay tatlıya bağlandı.

Ekranların en çok izlenen yarıma programı Mastercef’in yeni sezonu da oldukça heyecan verici. Materchef yarışmasının yapımcısı Acun Ilıcalı, tavırlarından rahatsız olduğu bir yarışmacıyı göndermek istedi. Ilıcalı’nın yarışmacıya "Sen evine git ya! Ben seninle uğraşamam" diyerek yarışmacıyı yarışmadan göndermek istediği öğrenildi.

MasterChef''i karıştıran iddia: ''Acun Ilıcalı, o yarışmacıyı göndermek  istedi''

ACUN ILICALI GÖNERMEK İSTEDİ

Edinilen bilgiye göre; Ilıcalı, yarışmacılar arasında ilginç tavırlarıyla bilinen Fatma Nur Uçar ile tartışmaya girdi. Ilıcalı''nın Uçar''ı göndermek istediği iddia edildi.

Acun Ilıcalı İle MasterChef Fatma Nur Uçar Kavga Etti! Önce Kovdu Sona  Bakın Ne Yaptı?

“SEN GİT BEN SENİNLE UĞRAŞAMAM”

İddialara göre ikili arasında sert bir tartışma yaşandı. Acun Ilıcalı, tavırlarından dolayı Fatma Nur Uçar''ı göndermek istedi fakat araya yarışmacılar ve yapımın girmesiyle olay sakinleştirildi. Ilıcalı''nın şefleri ziyareti sırasında tanıştığı Fatma Nur ile bir anda tartışmaya başladığı ve "Sen evine git ya! Ben seninle uğraşamam" diyerek yarışmacıyı yarışmadan göndermek istediği ileri sürüldü.

TV8''in fenomen yarışması MasterChef Türkiye''de büyük olay! Acun Ilıcalı o  ismin biletini kesti: Sen evine git ya! Ben seninle uğraşamam

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar