28 yıl sonra hapisten çıktı: 3 şeye çok şaşırdı

28 yıl sonra hapisten çıktı: 3 şeye çok şaşırdı
1995 yılından beri cezaevinde bulunan ve geçen hafta serbest bırakılan Bobby Bostic isimli eski mahkum, 28 yıllık esaret süreci sonrasında gündelik hayattaki değişikliklere uyum sağlamaya çalışırken geçen yıllara göre en çok şaşırdığı 3 şeyi duyurdu.

ABD''de cinayet suçlusu olduğu için 241 yıl hapis cezası alan Bobby Bostic 28 yıl sonra tahliye edildi.

BBC''nin haberine göre, serbest kalmasından sonra basına konuşan Bostic, geçen yıllarla değişen hayat dinamikleri hakkında ilginç ifadeler kullandı.

Bostic, 28 yıl sonra alışmakta zorlandığı ve çok şaşırdığı 3 şeyi duyurdu.

"İNSANLAR SOKAKTA NEDEN KENDİ KENDİLERİNE KONUŞUYOR?

Bostic, "Sokağa ilk çıktığımda neden insanlar kendi kendilerine konuşuyor diye düşündüm. Fakat meğer kablosuz kulaklıklarıyla konuşuyorlarmış" dedi.

Bostic, insanların Alexa ve Siri gibi teknolojilerle iletişim kurmasına da şaşırdığını belirtti.

Bostic, konuyla ilgili  "İnsanlar neden hoparlörlerle konuşuyor anlamadım. İlk duyduğumda Alexis de kimmiş diye merak ediyordum." ifadelerini kullandı.

Dünyanın 1995''ten beri çok değiştiğine işaret eden Bostic, sensörlü musluk ve içecek otomatlarının da kendisini şaşırttığını söyledi.

"HAPİSHANEYE GÖRE ÇOK İYİLER"

44 yaşındaki Bostic, en çok şaşırdığı şeyin insanların kendisine yaklaşımı olduğunu belirterek "Hapishaneye göre insanlar burada çok dost canlısı. Mesela bir mağazaya girdiğinizde hemen ''Beyefendi size nasıl yardımcı olabiliriz'' şeklinde soru soruyorlar. İnsanlar gülümsüyor, çocuklar el sallıyor." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar