Gaziantep ALG Spor Galatasaray maçına hazırlanıyor

Gaziantep ALG Spor Galatasaray maçına hazırlanıyor
Gaziantep ALG Spor, Kadınlar Futbol Süper Ligi'nin son haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.

Gaziantep ALG Spor, Kadınlar Futbol Süper Ligi'nin heyecan dolu son haftasında 5 Mayıs Pazar günü saat 14.00’da, şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'ın karşısına çıkacak. Önemli maç öncesi teknik direktör Hilmi Bugüner liderliğindeki takım, hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Sarı-grili ekip, son teknik ekip değişikliğinin ardından çıktığı son 5 maçtan galip ayrılarak yükselişini sürdürmüş durumda. Şimdi ise Galatasaray gibi güçlü bir rakibe konuk olacak.

Gaziantep ALG Spor Başkanı Ali Gözcü, "Bu hafta oynanacak maçlarla sezonu noktalayacağız. Sezon boyunca yaşadığımız şanssızlıklara rağmen, yeni sezonda yine şampiyonluk mücadelesi verecek bir takım olacağız. Sezonun son haftasında önemli bir maça çıkacağız. Şampiyonun kim olacağı bizim için önemli değil. Biz sahaya çıkıp kendi futbolumuzu sergileyeceğiz ve prestijimizi korumak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız." ifadelerine yer verdi.

Galatasaray karşılaşması öncesi takımda moraller yüksek ve hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Gaziantep ALG Spor, bu zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılarak sezonu en iyi şekilde tamamlamayı hedefliyor.

Gaziantep ALG Spor, Galatasaray maçına hazırlanıyor

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar