27 Mart Pazartesi hava durumu! Bugün hava nasıl? Bugün hava güneşli mi?

27 Mart Pazartesi hava durumu! Bugün hava nasıl? Bugün hava güneşli mi?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün paylaştığı tahmini verilere göre bugün hava durumu nasıl? Ülkemizi saran kar ve yağmur ne zamana kadar sürecek? 27 Mart Pazartesi hava durumu! Bugün hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu! Bugün kar yağacak mı? Hava yağmurlu mu, karlı mı, güneşli mi? 27 Mart Pazartesi, günlük hava durumu tahmini!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Karadeniz ve (Malatya hariç) Doğu Anadolu Bölgelerinin, Güneydoğu Anadolu''nun kuzey ve doğusu ile Sakarya, Eskişehir, Afyonkarahisar, Konya, Çankırı ve İskenderun Körfezi çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz’in yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği; yağışların Güneydoğu Anadolu''nun doğusunda yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Güneydoğu Anadolu’da toz taşınımı görülmesi bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıkların yarın (Pazartesi) yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette, Marmara’nın batısı ve Ege Bölgesinde kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

PAZARTESİ GÜNÜ YAĞMUR VAR MI İSTANBUL?

27 Mart Pazartesi parçalı ve çok bulutlu, Sakarya çevrelerinin akşam saatlerinde sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
RÜZGAR: Güney ve güneydoğudan (Keşişleme) hafif, ara sıra orta kuvvette, yarın öğleden sonra güneybatıdan (Lodos) zaman zaman kuvvetli (30-50 km/s) eseceği tahmin ediliyor.

ANKARA HAVA DURUMU GÜNEŞLİ Mİ?

27 Mart Pazartesi bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
RÜZGAR: Güneyli yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

İZMİR HAVA DURUMU NASIL?

27 Mart Pazartesi parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra bölgenin kuzeybatısından başlayarak bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların yarın sabaha doğru bölgenin kuzeyinde yer yer kuvvetli olacağı beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıkların bugün bölge genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor.
RÜZGAR: Bölge genelinde güneyli yönlerden ilk saatlerde orta kuvvette, öğle saatlerinden itibaren kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar