22 Mart 2023 hava yağmurlu mu, güneşli mi? 22 Mart Çarşamba İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu tahminleri nasıl?

22 Mart 2023 hava yağmurlu mu, güneşli mi? 22 Mart Çarşamba İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu tahminleri nasıl?
MGM (Meteoroloji Genel Müdürlüğü) anlık, günlük ve haftalık hava durumu tahmini veriler, anlık hava durumu değerleri! 22 Mart Çarşamba günü İstanbul, Ankara ve İzmir için anlık hava durumu bilgileri! 22 Mart Çarşamba İstanbul'da hava güneşli mi? İstanbul hava durumu nasıl olacak? Ankara'da hava güneşli mi, yağmurlu mu, karlı mı? Ankara hava durumu nasıl? İzmir'de hava nasıl? İzmir hava durumu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: 22 Mart Çarşamba günü ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu (Sivas hariç), Batı Karadeniz, Orta Karadeniz''in iç kesimleri ile Adana''nın kuzey ve doğusu, Osmaniye, Erzurum çevreleri, Kahramanmaraş''ın batısı ve Hatay''ın batı kesimlerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.

Hava sıcaklığı: Sıcaklıkların yurdun kuzeydoğusunda mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor.
Rüzgar: Genellikle kuzeyli, yurdun kuzey kıyılarında doğu ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

ÇARŞAMBA GÜNÜ YAĞMUR VAR MI İSTANBUL?

23 Mart Çarşamba hava durumu İstanbul’da parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı: Mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerinden orta kuvvette esmesi bekleniyor.

ANKARA HAVA DURUMU GÜNEŞLİ Mİ?

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu geçeceği, yarın (Çarşamba) akşam saatlerinden itibaren Düzce, Bolu ve Ankara''nın batı ilçelerinin yağmur ve sağanak yağışlar görüleceği tahmin edilmektedir.

Hava sıcaklığı: Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğitahmin edilmektedir.
Rüzgar: genellikle kuzeyli yönlerden hafif yer yer orta kuvvette eseceği tahmin edilmektedir.

İZMİR HAVA DURUMU NASIL?

23 Mart Çarşamba günü İzmir bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, yarın ilk saatlerden itibaren kıyı kesimlerden başlamak üzere bölge geneli aralıklı sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Bölgemiz genelinde bu gece saatlerinden itibaren Kuzey Afrika üzerinden toz taşınımı beklendiğinden, yağışın ilk anlarında çamur şeklinde yağış tahmin edilmektedir.

Hava sıcaklığı: Gece sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor, yarın gündüz sıcaklıkları bugüne göre 2-4 derece azalacak.
Rüzgar: Güneyli yönlerden orta kuvvette esecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar