30 Mart 2023 hava karlı mı, yağmurlu mu? 30 Mart Perşembe İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu!

30 Mart 2023 hava karlı mı, yağmurlu mu? 30 Mart Perşembe İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu!
MGM (Meteoroloji Genel Müdürlüğü) anlık, günlük ve haftalık hava durumu tahmini veriler, anlık hava durumu değerleri! 30 Mart Perşembe günü İstanbul, Ankara ve İzmir için anlık hava durumu bilgileri! 30 Mart Perşembe İstanbul'da karlı mı, yağmurlu mu? İstanbul hava durumu nasıl olacak? Ankara'da hava güneşli mi, yağmurlu mu, karlı mı? Ankara hava durumu nasıl? İzmir'de hava nasıl? İzmir hava durumu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, (Konya ve Karaman hariç) İç Anadolu, Karadeniz, (Malatya hariç) Doğu Anadolu, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Elazığ, Diyarbakır ve Batman çevrelerinde yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.

Hava sıcaklığı: Ülkemiz genelinde sıcaklıkların mevsim normallerinin altında seyretmesi beklenmektedir.

Rüzgar: Genellikle kuzey ve kuzeybatı, İç Ege, Akdeniz''in iç kesimleri ve İç Anadolu''nun güney ve doğusunda kuzey ve kuzeybatı, Doğu Anadolu''nun güneydoğusunda güneybatıdan kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde (50-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

PERŞEMBE GÜNÜ YAĞMUR VAR MI İSTANBUL?

30 Mart Perşembe parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı: Mevsim normallerinin altında seyretmesi beklenmektedir.
Rüzgar: Batı ve Kuzeybatı (Karayel) yönlerden orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

BUGÜN ANKARA HAVA DURUMU GÜNEŞLİ Mİ?

30 Mart Perşembe bölge genelinin çok bulutlu, aralıklı yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların kıyılarda yer yer kuvvetli olmak üzere yağmur ve karla karışık yağmur, iç kesimlerde yer yer kuvvetli olmak üzere kar yağışlı olacağı tahmin ediliyor. İç kesimlerde ise buzlanma ve don olayı ile beklenmektedir.

Hava sıcaklığı: Sıcaklıkların 10 ila 13 derece düşerek mevsim normallerinin altında seyretmesi bekleniyor.
Rüzgar: Genellikle kuzey, kuzeybatı yönlerinden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli (30-50km/sa), yağış anında fırtına (50-70km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

BUGÜN İZMİR HAVA DURUMU NASIL?

30 Mart Perşembe bölge geneli parçalı ve az bulutlu geçecek

Hava sıcaklığı: 1 ila 3 derece artacak.
Rüzgar: Kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar