'Redkitler' suç örgütüne operasyon: Fenerbahçe tribün liderliği için saldırılar düzenlendi!

'Redkitler' suç örgütüne operasyon: Fenerbahçe tribün liderliği için saldırılar düzenlendi!
Fenerbahçe tribün liderliği için saldırılar düzenlendiği tespit edilen 'Redkitler' suç çetesine operasyon gerçekleştirdi. Çetenin tribün liderlerinden İbrahim Gümüştekin ve Cem Gölbaşı'na düzenlediği saldırıda kurşunlara hedefi olan 24 yaşındaki Şükrücan Köseoğlu hayatını kaybetmişti.

İstanbul'un Bahçelievler merkezli olarak faaliyet gösteren ve Fenerbahçe tribün liderliğini ele geçirmek amacıyla silahlı saldırılar düzenleyen 'Redkitler' suç örgütüne yönelik önemli bir operasyon düzenlendi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından koordine edilen operasyon, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

24 YAŞINDAKİ KÖSEOĞLU HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Yapılan operasyonda, örgüt lideri F.D'nin talimatıyla Fenerbahçe tribün liderlerinden İbrahim Gümüştekin ve Cem Gölbaşı'na yönelik düzenlenen saldırıların ardındaki detaylar ortaya çıktı.

65cf39a1d06b97e6cca72281.webp
Cem Gölbaşı

Özellikle 24 yaşındaki Şükrücan Köseoğlu'nun hayatını kaybettiği saldırıda kullanılan 74 mermi, olayın vahametini yeniden gün yüzüne çıkardı.

65cf39a1d06b97e6cca7227f.webp
Şükrücan Köseoğlu

REDKİTLER VE DALTONLARIN ÇATIŞMASI

Operasyon kapsamında 31 şüpheli gözaltına alınırken, Bağcılar, Bahçelievler ve Küçükçekmece bölgelerinde yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tabanca, 1 av tüfeği, 3 çelik yelek ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Soruşturma aynı zamanda, 'Daltonlar' adlı silahlı suç örgütü ile sürekli silahlı çatışma eylemine girdikleri tespit edildi.

65cf39a1d06b97e6cca72279.webp
İbrahim Gümüştekin

HEDEF TRİBÜN LİDERLERİYDİ

Redkitler suç örgütünün, Fenerbahçe tribün liderliğini ele geçirmek amacıyla Genç Fenerbahçeliler tribün lideri Cem Gölbaşı'na 2023 Ağustos ayında Bağcılar’da ve 2024 Ocak ayında ise Anadolu Genç Fenerbahçeliler tribün lideri İbrahim Gümüştekin'e silahlı saldırılar düzenlediği tespit edildi.

31 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA!

Soruşturma kapsamında bugün İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ‘Redkitler’ silahlı suç örgütüne yönelik operasyon sonucunda 61 şüpheliden, 31 şüpheli gözaltına alındı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar