Survivor'a giden Demet Akalın eşi Okan Kurt'u bakın nasıl ti'ye aldı!

Survivor'a giden Demet Akalın eşi Okan Kurt'u bakın nasıl ti'ye aldı!
Survivor birleşme partisi için sahneye çıkan Demet Akalın, paylaşımıyla sosyal medyada gülme krizine neden oldu.

Demet Akalın, Survivor'da düzenlenen birleşme partisine katıldı ve burada sevilen şarkılarını seslendirdi. Akşam ise eleme konseyine katıldı ve konseyde eşi Okan Kurt’u tiye aldı. "Bu hafta Survivor All Star'da eleneni bulmak için açıyoruz efendim!" diyerek eşini tiye aldı. Ardından tüm oyların Okan’a çıktığını gösterdi ve "Neden? Çünkü, bavulumuzu İstanbul’da unuttu!" diyerek eşini espriyle taşladı. Okan Kurt ise esprili bir şekilde, “Meşale nerede?” diyerek ünlü şarkıcıya takıldı.

yu.jpg

POZ VERMESİ KAFALARI KARIŞTIRDI

Survivor'un en sıkı takipçilerinden biri olan Demet Akalın, geçtiğimiz aylarda Aleyna hakkında şok iddialarda bulunmuştu. Birleşme partisi için Survivor'a giden Demet Akalın'ın Aleyna ile poz vermesi ise kafaları oldukça karıştırdı.

Aleyna Kalaycıoğlu, hem tartışmaları hem de Yunus Emre ile olan yakınlığıyla sık sık gündeme geliyor.

s-5a5a98afc9c145cc494b270b210a3a1f1f0af3fa.webp

Akalın'ın isimsiz ihanet tweeti bir şekilde Aleyna Kalaycıoğlu'na yorulmuştu.

Ama asıl olay Akalın'ın ihanet tweeti değil takipçisine verdiği "Hiç öyle bir isteğim olmadı çok çok ısrar ettiği için Sinan Akçıl'a götürdüm!! Evliyken hatta eşi de vardı evde" yanıtı olmuştu.

Aralarının iyi olmadığı bilinen ikilinin yan yana poz vermesi kafaları karıştırdı.

s-1b4c6b56bb6716a1cb359145ead04f22d0156086.webp

DEMET AKALIN KİMDİR

Demet Akalın, Türk müzik sahnesinin önde gelen isimlerinden biri olarak biliniyor. 1972 yılında Kocaeli'nde doğan Akalın, müzik kariyerine adım atmış olmasına rağmen aynı zamanda oyunculuk, sunuculuk ve mankenlik gibi alanlarda da kendini göstermiş. Gölcük'te doğup büyüyen Akalın, çocukluğundan beri müziğe olan ilgisiyle tanınıyor. Annesinin isteği üzerine mankenlik kursuna yazılarak profesyonel mankenlik kariyerine adım atmış. Mankenlik kariyerine başlamasının ardından, Hülya Avşar'ın alt kadrosunda sahne aldı.

s-d02d600a5d328990c6e2652d996b52cc26f8f0ac.webp

Mankenlik kariyerinin yanı sıra müzik çalışmalarına da ağırlık veren Akalın, 1996 yılında ilk stüdyo albümü "Sebebim"i piyasaya sürdü. Ardından 2003 yılında Ersay Üner ile başlayan işbirliğiyle "Unuttum" albümünü yayımlayarak popülerliğini artırdı. "Aşkın Açamadığı Kapı", "Banane", "Kusursuz 19" ve "Dans Et" gibi albümleriyle büyük başarı elde etti.

2010'lu yıllarda yayımladığı "Pırlanta" ve "Ateş" gibi albümlerle Türk pop müziğinde önemli bir konum elde etti. "Evli, Mutlu, Çocuklu", "Tecrübe", "Çanta", "Olacak Olacak", "Sabıka", "Türkan", "İlahi Adalet", "Ders Olsun", "Hayalet" ve "Nazar" gibi şarkıları Türkiye'de birçok müzik listesinde başarıyla yer aldı.

Müzik kariyerindeki başarısının yanı sıra, magazinsel kişiliğiyle de dikkat çeken Akalın, meslektaşı Hande Yener ile yaptığı tartışmalarla sık sık gündeme geldi. Evlilikleri ve özel hayatı da medya tarafından yakından takip edilen sanatçı, üç Altın Kelebek Ödülü, beş Kral Türkiye Müzik Ödülü ve altı İstanbul FM Müzik Ödülü gibi birçok ödül kazandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar