Son dakika... Ankara-Erzincan seferini yapan uçağa bomba ihbarı

Son dakika... Ankara-Erzincan seferini yapan uçağa bomba ihbarı
AJET firmasına ait Ankara-Erzincan seferini yapmakta olan yolcu uçağı, kalkıştan kısa bir süre sonra bomba ihbarı aldı. Uçak geri döndü.

Ankara-Erzincan seferini gerçekleştiren AJet firmasına ait yolcu uçağı, bomba ihbarı üzerine kalkışından yaklaşık 40 dakika sonra Esenboğa Havalimanı'na geri döndü.

Olayın ardından yolcular, kabin ekibi ve pilotlar tahliye edilirken, yapılan aramalarda herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

TC-JZO tescilli Boeing 737 tipi yolcu uçağı, saat 23.55'te Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'na hareket etti. Ancak uçuşun başlamasından kısa bir süre sonra bomba ihbarı alındı ve uçak Yozgat semalarından geri dönerek, saat 00.35 sularında Esenboğa Havalimanı'na acil iniş yaptı.

asilsiz-bomba-ihbari-ajetin-ankara-49071.jpgYOLCULAR VE KABİN EKİBİ TAHLİYE EDİLDİ

Uçak aprona çekilirken, yolcular ve kabin ekibi tahliye edildi. Polis ve bomba imha uzmanı ekipler tarafından yapılan arama sonucunda herhangi bir patlayıcıya rastlanmadı ve bomba ihbarının asılsız olduğu belirlendi.

asilsiz-bomba-ihbari-ajetin-ankara-49071-1.jpgASILSIZ İHBARLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Olayın ardından bazı yolcular Erzurum'a gitmek için bilet değişikliği yaparken, diğerleri ise Erzincan'a gitmek üzere otellere yönlendirildi.

Asılsız bomba ihbarıyla ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar