Hasan Can Kaya’dan ameliyat sonrası ilk açıklama! Hayranlarını üzdü

Hasan Can Kaya’dan ameliyat sonrası ilk açıklama! Hayranlarını üzdü
Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, omzunda kırık olduğu tespit edilmiş acil olarak ameliyata alınmıştı. Ünlü komedyen sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

YouTube'da "Konuşanlar" programıyla büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Kaya, son zamanlarda Exxen'de de yayın yapmaya başladı.

Her bölümüyle sosyal medyada gündem olan ünlü komedyen, dün sabah evinin bahçesinde arkadaşlarıyla futbol oynarken omzuna düştü. Hastaneye götürülen Kaya'nın omzunda kırıklar tespit edildi ve hemen acil bir operasyona alındı. Beş saat süren ameliyatın başarılı geçtiği ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

.jpg

Birkaç gün hastanede istirahat edecek olan Kaya, planlanmış olan ABD turnesini erteleyeceğini duyurdu. Sağlık durumuyla ilgili bilgi veren komedyen, sosyal medya üzerinden, "Dün sabah dengesiz bir düşme sonucu omzumda kırıklar oluştu. Başarılı bir operasyon geçirdim. Şu an gayet iyiyim. Arayan soran herkese çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

kapak-095224.jpg

SİNAN OĞAN VE ÖZGÜR DEMİRTAŞ GÖNDERMELERİYLE HERKESİ ŞAŞIRTMIŞTI

Pınar Sabancı'nın YouTube'da yayınlanan 'Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı?' programının son konuğu ünlü komedyen Hasan Can Kaya olmuştu. Programdaki açıklamalarıyla sosyal medyayı sallayan Hasan Can Sinan Oğan itirafıyla herkesi şaşırtmıştı. Programdaki o anlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

‘SİNAN OĞAN'I ÖRNEK ALIYORUM’ DEMİŞTİ

Hasan Can Kaya bir anısından bahsederken 'Benim hayattaki duruşum güçlünün yanında mazlumun karşısında. Böyle bir duruşum var. Sinan Oğan'ı örnek alıyorum bu konuda' ifadelerini kullanmıştı.

sinan-ogan-aa-2043211.jpg

HASAN CAN KAYA’NIN SEVGİLİSİ KİM?

1989 yılında İstanbul Güngören'de doğan Hasan Can Kaya, Malatya kökenli bir aileye mensup. Komedi programlarında yazarlık yaparak kendi özgün formatlarını ortaya koyan Kaya, bu formatları farklı platformlarda başarıyla sergiledi.

Bir dönem BKM'de de çalışan Kaya, kendi formatı olan "Konuşanlar" programı ile YouTube'da hızla popülerlik kazandı. Ünlü isimleri programında ağırlayan Kaya, 2021 yılında programını Exxen platformuna taşıdı.

6183cfab86b24a06dcaf089d.webp

Leman Kültür'de stand-up gösterileri düzenli olarak gerçekleştiren Kaya, çeşitli komedi programlarında oyunculuk ve yönetmenlik de yaptı.

Ünlü komedyenin uzun süredir birlikte olduğu Sultan San ile ilişkisi, programlarında sıkça bahsettiği konulardan biriydi. İkilinin geçtiğimiz aylarda ayrılma kararı aldıkları ortaya çıkmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar