Metin Akpınar’ın kızının annesi Tatlıses'in filmlerinde oynamıştı! İbrahim Tatlıses'ten şaşırtan itiraf

Metin Akpınar’ın kızının annesi Tatlıses'in filmlerinde oynamıştı! İbrahim Tatlıses'ten şaşırtan itiraf
Tüm Türkiye’nin konuştuğu Suphiye Orancı’nın Müge Anlı’nın programında 1980’li yıllarda İbrahim Tatlıses’in ‘Aşıksın’ filminde figüranlık yaptığı ortaya çıkmıştı. Bu konuda sessiz kalan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, konuyla ilk kez açıklamalarda bulundu.

Yeşilçam’ın sevilen usta oyuncularından biri olan Metin Akpınar’ın evlilik dışı ikiz kızları geçtiğimiz sene ortaya çıkmıştı. Mahkeme kararıyla Akpınar’ın biyolojik babası olduğunu ispatlayan Duygu Nebioğlu, geçtiğimiz günlerde Müge Anlı’nın programına çıkarak annesini arayacağını söylemişti.

standart-haber-gorseli-kopyasi-6.webp

MÜGE ANLI’YA ÇIKIP YARDIM İSTEMİŞTİ

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında annesini arayan Duygu Nebioğlu, babası Metin Akpınar'ı bulma sürecini ve yaşadıklarını detaylı bir şekilde anlatmıştı.

oop.jpg

Ayrıca Nebioğlu, annesinin ünlü isimlerle arkadaşlık yaptığını ve İbrahim Tatlıses'in filminde rol aldığını belirtmişti.

661f6e0f532d0a621fb3d79b.webp

Bu konuda sessiz kalan İbrahim Tatlıses ilk kez konuştu.

"Hatırlamıyorum. Arkada geçmiş öyle ama hatırlamıyorum. Figüranlardan biri... Prodüksiyon ondan sorumludur.

18713237-728xauto.webp

Ben yönetmen ve oyuncuyum. Ben tanımam kimi getirdiklerini. Tanımıyorum yani..." ifadelerini kullandı.

640xauto-001.jpg

NE OLMUŞTU

Yapılan DNA testi ile Akpınar’ın kızı olduğunu ispatlanan Duygu Nebioğlu “Ablamın babası da medya dünyasından çok ünlü bir isim. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor” açıklaması gündemi karıştırmıştı.

Bu olayların ardından Uğur Dündar sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak şunları söylemişti.

Bugüne kadar mahkemenin aldığı gizlilik kararına titizlikle uyduk ve hep sustuk. Ama mademki karşı taraftan biri konuştu; kısaca net bir cevap vereyim: Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve SON SÖZÜ SÖYLEYECEK KURUM OLAN ADLİ TIP KURUMU DNA İNCELEMESİNİ BİTİRDİ VE BİYOLOJİK BABALIK İDDİASINI REDDETTİ. Benim ve Avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır.

udundar-1713259276.jpg

DNA TESTİNDE 5 KURAL İHLALİ ÇIKTI

DNA raporuna yapılan itirazın gerekçeleri arasında şunlar yer alıyor:

Raporun tarihinin kan örneklerinin alındığı tarihlerden sonra olması, raporun dava dosyasına sunulması ile düzenleme tarihi arasındaki zaman farkı, kişilerin isimlerinin açık bir şekilde kullanılması ve kuru kan örneğinin alınmamış olması gibi unsurlar bulunuyor. Ayrıca, Adli Tıp Kurumu'nun, anneden de örnek alarak testin daha sağlıklı sonuçlanması gerektiğini belirttiği anne Suphiye Orancı'nın ulaşılamaması nedeniyle bu örneğin alınamadığı da belirtiliyor. Bu nedenlerle DNA testinin tekrarlanması talep ediliyor.

728xauto.webp

AYRICA METİN AKPINAR’DAN ÖNCE DAVA AÇMIŞ

Dilara G.'nin Uğur Dündar'a karşı açtığı babalık davasının, Metin Akpınar'ın kızları tarafından açılan davadan daha önce açıldığı, hala sonuçlanmadığını da belirtiyor.

ui.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar