Seçim arifesinde AKP'li aday gerçek yüzünü gösterdi: Yeniden Refah’ın adayına skandal tehdit

Seçim arifesinde AKP'li aday gerçek yüzünü gösterdi: Yeniden Refah’ın adayına skandal tehdit
Seçimlere 1 gün kala AKP Bahçelievler Belediye Başkanı ve adayı Hakan Bahadır'dan skandal bir hareket geldi. Bahadır, Yeniden Refah Partisi’nin Bahçelievler adayı Metin Türk’ü telefonda tehdit etti.

Yeniden Refah Partisi'nin Bahçelievler Adayı Metin Türk, Bahçelievler Belediyesi tarafından seçim için astığı pankartların kaldırıldığını iddia etti. Bu iddianın ardından Türk, Bahçelievler Belediye binası önüne giderek, Başkan Hakan Bahadır’ı aradı.

Türk'ün telefonuna yanıt veren Başkan Bahadır, "Kavga çıksın diye uğraşıyorsun. Senin ne deli olduğunu biliyorum. Senin gibi bir deliyle uğraşmayacağım. Sen git akıl hastanesine… Senin kafanı kırarım. Senin her astığını kaldıracağım, kaldırmazsam adam değilim. Sen adam mısın? Gelirim seni fena yaparım" şeklinde sert konuştu.

"ŞEREFSİZ, CHP’DEN PARA ALDIĞINI BİLİYORUM"

Başkan Bahadır, Yeniden Refah'ın Adayı Metin Türk’ün CHP’den para aldığını iddia ederek, "CHP’den para aldığını bilmiyor muyum ben senin? Şerefsiz herif, Özgür Çelik’ten para almadın mı?" diye sordu.

"PARA ALDIĞIMI İSPATLARSAN BUGÜN ÇEKİLİRİM"

Türk ise Bahadır’ın iddialarına karşı şu şekilde cevap verdi: "Benim pankartlarımı söktürüyorsun. Bahçelievler Belediyesi’nin kapısında bekliyorum. Bana adamlık öğretiyorsun ya gel bekliyorum. Para aldıysam ispatla bugün seçimden çekiliyorum"

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar