Kopya aday ve tehditten sonra şimdi de sahte mesaj! Balıkesir'de CHP adayı Ahmet Akın'a yönelik yeni saldırı

Kopya aday ve tehditten sonra şimdi de sahte mesaj! Balıkesir'de CHP adayı Ahmet Akın'a yönelik yeni saldırı
CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın’a aynı ismi taşıyan kopya aday tarafından vatandaşların telefonlarına sahte mesajlar gönderildi.

Balıkesir'de yerel seçim atmosferi devam ederken, AKP'nin tekrar aday gösterdiği Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın iftar yemeğinde iş insanlarını tehdit etmesi tartışmalara yol açtı.

084143449-yucel-yilmaz.webp

Yılmaz'ın, "Bize destek sözü vermeyen, bizimle ilişkisi olmasına rağmen arkamızdan iş çevirenlerle de şehrin bir hesabı olacaktır" şeklindeki sözleri, seçim öncesi gerginliği artırdı.

VATANDAŞA KOPYA ADAYDAN SAHTE MESAJ

Tüm bu yaşananların ardından Balıkesir'de CHP'nin aday gösterdiği Ahmet Akın ile aynı ismi taşıyan sahte bir aday üzerinden seçmenlere sahte mesajlar gönderildi. Mesajda, sahte adayın "Kıymetli hemşehrilerim, bağımsız aday oldum çünkü halkın sorunlarını en iyi ben bilirim. 31 Mart seçimlerinde oylarınıza talibim. Pusulanın sonundayım, desteklerinizi bekliyorum" yazdığı görüldü.

akin.jpg

SİYASİ AHLAKSIZLIK

CHP'li Akın, skandalın ardından yaptığı açıklamada, Balıkesir'de çaresizlik içindeki rakiplerin manipülatif yöntemlere başvurduğunu belirterek şunları dile getirdi: "İş insanlarını tehdit ediyorlar. Yalan ve iftiralarla dolu gazeteleri belediyenin imkanlarıyla her yerde dağıtıyorlar. Yetmedi, daha önce hiç ortada gözükmeyen sahte ama benimle aynı ismi taşıyan bağımsız aday Ahmet Akın'a, benim cümlelerimle mesaj attırıyorlar. Kuvayi Milliye'nin başkentinde, yiğit ve mert Balıkesirli hemşerilerim beni çok iyi tanır."

Akın, "İstiklal Madalyası sahibi, ismini taşımaktan onur duyduğum dedemden aldığım Ahmet Akın ismini, 31 Mart'tan itibaren hilecilere, entrikacılara da öğreteceğiz. Bu siyasi ahlaksızlığa pazar günü sandıkta en doğru yanıtı vereceğinizden eminim" diyerek, seçmenlerden destek istedi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar