CZN Burak'tan Neşet Turan açıklaması! Ziyaretine giderken ölmüştü

CZN Burak'tan Neşet Turan açıklaması! Ziyaretine giderken ölmüştü
Kayseri'de yaşayan ve "Yürüyen Adam" lakabıyla tanınan sosyal medya fenomeni Neşet Turan, CZN Burak ile buluşmak için Kayseri'den İstanbul'a yürümeye karar vermişti. Turan geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybedince CZN Burak kendisine gelen yorumlara isyan etti.

Turan, canlı yayın yaparken plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti. Bu olayın ardından, CZN Burak'a yönelik birçok yorum yapıldı.

6yy.jpg

Turan'ın CZN Burak ile görüşmek için yola çıktığı öğrenildi. Ölüm haberi sonrası ise CZN Burak'a gelen yorumların ardı arkası kesilmedi.

Gelen yorumlara karşı sessizliğini bozan CZN Burak şu açıklamada bulundu. "Neşet abiyi rahmetli olduktan sonra duydum, rahmetli olmadan önce hiçbir videosunu ya da yürüyerek geldiğini görmedim" dedi.

Ünlü fenomen "Bunun gibi hain ve namussuzların yorumlarını gördükçe çok utanıyorum. Rahmetli olduğunu gördükten sonra kardeşini aradım, tabii ki taziyeye gideceğiz. Bu nasıl yorum azıcık insan olun insan" diyerek isyan etti.

77-002.jpg

FENOMEN NEŞET TURAN KİMDİR

Sosyal medyada yayınladığı 'enerji içeceği' videolarıyla fenomenleşen Turan, ürünlere özgün isimler verip kısa videolar çekerek dikkat çekiyordu. 36 yaşındaki sosyal medya fenomeni, geniş bir takipçi kitlesi edinmiş ve popülerliğini sürekli artırmıştı. Son olarak, Kayseri'den İstanbul'a yürüyerek gitmeye karar veren Turan, bu yolculuk sırasında da canlı yayınlar yapmaktaydı. Aksaray'da bir kamyonun çarpması sonucu ağır yaralanan Turan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar