Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu ablamın babası da çok ünlü birisi demişti! Uğur Dündar'dan flaş babalık açıklaması

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu ablamın babası da çok ünlü birisi demişti!  Uğur Dündar'dan flaş babalık açıklaması
Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu, babalık davasıyla ilgili açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Nebioğlu'nun, "Ablamın babası da ünlü bir gazeteci" dediği kişinin Uğur Dündar olduğu ortaya çıktı. Dündar da bu iddialara cevap verip sosyal medya hesabından yapılan babalık testinin sonucunu paylaştı.

Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar'ın kızı olarak gündemde kalmaya devam ediyor. "Annemi bulmak istiyorum, bu yüzden Müge Anlı'dan yardım istiyorum" diyen Nebioğlu, Metin Akpınar'ın gerçekleri ortaya çıkarmak istemediğini dile getirmişti. Hakkı olanı istediğini belirten Nebioğlu, bir başka itirafta daha bulunarak, "Bir ablamın babası da medya dünyasından çok ünlü bir isim. O da dava açtı ve hukuk mücadelesi veriyor. Yakında tüm Türkiye bunu öğrenecek" ifadelerini kullanmıştı.

metin-akpinarin-kizi-duygu-nebioglundan-sok-eden-iddia.jpg

GİZEMLİ BABA ORTAYA ÇIKTI

Uğur Dündar'ın DNA testiyle kızı olduğunu kabul ettiği Duygu Nebioğlu'nun açıklamaları, "O gazeteci kim?" sorusunu beraberinde getirdi. Sabah Gazetesi'nin Günaydın ekinde yer alan habere göre, Uğur Dündar'a babalık davası açıldı ve mahkemenin haziran ayında görüleceği belirtildi. Metin Akpınar ve Dündar'ın yakın arkadaş oldukları ve aynı kadınla ilişki yaşadıkları iddiaları da şaşkınlık yarattı.

640x360.jpg

Gazeteci Uğur Dündar, iddialara sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Dava açıldığını doğrulayan Dündar, " Karşı taraftan birinin konuşması üzerine, kısaca net bir cevap vermek istiyorum" diyerek, mahkeme tarafından istenen DNA testi sonucunu açıkladı. Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan test sonucunda 'Biyolojik Baba' olmadığını belirten Uğur Dündar, "Konu benim için kapanmıştır" ifadelerini kullandı.

İşte Uğur Dündar’ın o paylaşımı:

Bugünkü bir gazetede hakkımda babalık davası açıldığı ve Haziran ayında karara bağlanacağı açıklanmış.

Bugüne kadar mahkemenin aldığı gizlilik kararına titizlikle uyduk ve hep sustuk. Ama mademki karşı taraftan biri konuştu; kısaca net bir cevap vereyim: Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve SON SÖZÜ

SÖYLEYECEK KURUM OLAN ADLİ TIP KURUMU DNA İNCELEMESİNİ BİTİRDİ VE BİYOLOJİK BABALIK İDDİASINI REDDETTİ. Benim ve Avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır... Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ekran-goruntusu-2024-04-16-072740-0mll.webp

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar