Mahsun Kırmızıgül isyan etti: Ölmedim ayaktayım

Mahsun Kırmızıgül isyan etti:  Ölmedim ayaktayım
Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül, son zamanlarda kendisi hakkında çıkan "öldü" haberlerine tepki gösterdi.

Sinema kariyerinde istediği başarıyı elde edemeyince müziğe ağırlık veren Kırmızıgül, sosyal medyada "öldü" şeklinde yayılan asılsız haberlerle gündeme geldi. Bu sahte haberlere karşı tepkisini sosyal medya hesabından açıklayan sanatçı, 1998 yılında müzikseverlerle buluşturduğu "Yıkılmadım" adlı şarkısının sözlerini paylaştı.

55 yaşındaki sanatçı, "Sırf tık almak için sosyal medyada 'öldü' haberi yapmak gerçekten çok ayıp. Arkadaşlar, yaşıyorum ve sağlığım da yerinde. Önümüzdeki cuma günü sahneye çıkacağım. Yıkılmadım, ayaktayım." ifadeleriyle ölmediğini ve hala ayakta olduğunu vurguladı.

yy.jpg

MAHSUN KIRMIZIGÜL KİMDİR

Mahsun Kırmızıgül, asıl adı Abdullah Bazencir olarak 26 Mart 1969'da Diyarbakır'ın Hani ilçesinin Vezir köyünde doğdu. Zaza kökenli bir ailenin 22 çocuğundan biri olan Kırmızıgül'ün annesi Faika, babası ise Çerkez. Babası, Mahsun doğduktan sonra ailesini terk edip Bingöl'e gitti.

ty.jpg

Kırmızıgül'ün ailesi, onun ilkokul çağına geldiğinde Diyarbakır'a taşındı. İlk ve orta öğrenimini Diyarbakır'da tamamlayan Kırmızıgül, abisinin iş kazasında ölümünden sonra annesinin geçimini sağlamak için bir kiremit ocağında çalıştığını ve kendisinin de ailenin geçimine katkıda bulunmak için çeşitli işlerde çalıştığını ifade etti.

Kariyerine gelince, Mahsun Kırmızıgül müzisyenlik, yönetmenlik, senaristlik, yapımcılık ve oyunculuk gibi birçok alanda faaliyet gösterdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar