Hakan Ural eleştirilerden sonra ateş püskürdü! Ekonomist Özgür Demirtaş’a hakaret etti

Hakan Ural eleştirilerden sonra ateş püskürdü! Ekonomist Özgür Demirtaş’a hakaret etti
Hakan Ural, İran-İsrail ilişkileri hakkındaki yorumları sonrasında aldığı eleştirilere karşı kendi programında oldukça sert tepkiler verdi. Sinirlerine hakim olamayan Ural, Özgür Demirtaş'a yönelik "Gerizekalı" gibi keskin ifadeler kullandı. Aynı zamanda MHP lideri Bahçeli'ye dair ilginç bir detayı da paylaştı.

Hakan Ural, günlerdir sosyal medyanın gündemindeydi. İran-İsrail geriliminin yaşandığı bir anda Haber Global’da yer alarak yaptığı analizlerle dalga konusu haline geldi.

728xauto.webp

ÖZGÜR DEMİRTAŞ’A HAKARET ETTİ

Eleştirilere maruz kaldıktan sonra sinirlenen Ural, Kanal D'de yaptığı açıklamada Özgür Demirtaş'a hakaret etti. "Cumhurbaşkanı manşet olmuyor, ben oluyorum. Ekonomi uzmanı, sen nasıl bir gerizekalısın..." şeklindeki sözleri dikkat çekti.

1080xauto.webp

BAHÇELİ BANA DEDİ Kİ...

Ayrıca, Ural, "Sayın Devlet Bahçeli bana 'Sana saldıranlar senin nişanendir' der" diyerek de ilginç bir detayı paylaştı. "Siyasi beklentim varmış da olmamış. Oğlum benim yediğim önümde yemediğim arkamda. Benim vekillik beklentim yok. Hayatımdan memnunum" diyerek iddialı bir ifade kullandı.

SİYASET YAPACAK OLSAM MHP’DEN YAPARIM

Siyasetle ilgili açıklamalarıyla da dikkat çeken Ural, "Siyasete MHP'den girerim..." dedi ve ekledi: "Siyaset yapacak olsam mecbur kalsam MHP'den yaparım, dibine kadar."

hakan-ural-d6a0-cover-jpg.webp

NE OLMUŞTU

SAVAŞ YORUMU SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE DÜŞMÜŞTÜ

İran'ın dün İsrail'e doğrudan saldırmasının dünya gündeminde olduğu bir sırada, genellikle magazin programlarında yer almasıyla tanınan Hakan Ural'ın savaşla ilgili yorumları sosyal medyada gündem oldu.

İran dün ilk kez doğrudan İHA ve füzelerle İsrail'e saldırdı. Saldırı dün akşam gündemin ilk sıralarında yer aldı.

İran'ın saldırmaya başladığı anlarda Haber Global ekranlarında canlı yayında olan Hakan Ural da konuya ilişkin fikirlerini izleyicilerle paylaştı.

Ural, Çağlar Cilara'nın moderatörlük yaptığı programda, Hamas'ın 7 Ekim saldırısına değindi. Ural daha sonra "Bir akıl var, var ama. Kurguluyor oynuyor, kurguluyor oynuyor" diyerek sözlerini sürdürdü.

Ural'ın bu savaşa dair sözleri, sosyal medyada gündem oldu. Öte yandan Ural'ın ekonomiye dair yorumu da dikkat çekti.

u-001.jpg

"HER ŞEY ÇOK PAHALI ABİ" YORUMUNA ÖZGÜR DEMİRTAŞ'TAN ESPİRİLİ YANIT

Haber Global'de yaptığı iki porsiyon döner için ödediği 1370 TL'lik faturayı paylaşarak şaşkınlığını dile getiren Hakan Ural, "Her şey çok pahalı abi" diyerek tepkisini dile getirmişti.

Bu video Twitter'da hızla yayılınca, ekonomist Özgür Demirtaş'tan ilginç bir yanıt geldi. Demirtaş, Hakan Ural'ın pahalılık eleştirisine, geri vites yapmayı simgeleyen "R" harfiyle esprili bir şekilde karşılık verdi.

s-f2bce48d2891263b42fe3a5504c58a98ea73485c.webp

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar