8 yıllık evliliğini tek celsede sonlandırmıştı! Ceyda Düvenci aşkını ilan etti

8 yıllık evliliğini tek celsede sonlandırmıştı! Ceyda Düvenci aşkını ilan etti
Geçtiğimiz yıl Bülent Şakrak’la 8 yıllık evliliğini bitiren Ceyda Düvenci, ,Ebru Cündübeyoğlu'nun eski eşi Güçlü Mete ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü çift ilişkilerini resmen duyurdu.

Geçen yıl Bülent Şakrak evliliğini tek celsede bitiren Ceyda Güvenci, son dönemdeki kilo verme başarısıyla adından sıkça söz ettiriyor. İnce ve formda görüntüsüyle dikkat çeken Düvenci, aradığı aşkı bulduğu haberleriyle magazin gündemini meşgul ediyor.

Ceyda Düvenci, Ebru Cündübeyoğlu'nun eski eşi Güçlü Mete ile yeni bir ilişkiye adım attı ve ünlü çift ilişkilerini resmen duyurdu.

yty.jpg

uju.jpg

Star TV'de yayınlanan Sakla Beni dizisinde Filiz karakterini canlandıran Ceyda Düvenci, özel hayatıyla da geniş bir ilgi alanına sahip. Daha önce Kaan Girgin, Engin Akgün ve Bülent Şakrak gibi isimlerle evlenen Düvenci, üçüncü evliliğini de geçtiğimiz yıl hızlı bir şekilde sonlandırmıştı. 8 yıllık evliliğini 15 dakikada bitirme kararı alan Düvenci, şimdi ise aradığı mutluluğu Güçlü Mete ile bulduğunu ilan etti.

7y.jpg

GÜÇLÜ METE AŞKINI İLAN ETTİ

Ceyda Düvenci'nin doğum günü olan 16 Nisan'da, sevgilisi Güçlü Mete duygusal bir paylaşımla aşkını ilan etti.

fgf.jpg

Mete, Instagram hesabından Düvenci'nin bir fotoğrafını paylaşarak "Yaşamın mucizesi... 16 Nisan'da ailesine, bu sene benim hayatıma Ceyda doğar. Nice mutlu yaşlara sevgilim" notunu düştü.

Bu romantik mesaja cevap vermekten kaçınmayan Ceyda Düvenci ise "Seni çok seviyorum" diyerek duygularını dile getirdi.

9ii.jpg

ROL ARKADAŞIYLA YAKINLAŞMIŞTI

Bülent Şakrak ise Maviye Sürgün dizisinin setinde rol arkadaşı Esra Akpınar ile yakınlaştığı ve bu yüzden boşanmak istediği ileri sürülmüştü.

Söylentilerin ardından Bülent Şakrak'ın menajeri Handan Taşkın yaptığı açıklamada "Aralık ayından beri birlikteler, birliktelikleri Maviye Sürgün dizisinde başlamadı, evlilikleri de bu ilişki nedeniyle bitmedi" ifadelerini kullandı.

lkl.jpg

Esra Akpınar ise hakkında çıkan haberlere şöyle yanıt vermişti.

"Bülent'le son 4 aydır birlikteyiz. Ceyda Düvenci ile evliliğin bitme sebebi asla ben değilim"

ioi.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar