Cansu Taşkın’dan Yılmaz Erdoğan’a büyük kumpas! Dava açmaya hazırlanıyor

Cansu Taşkın’dan Yılmaz Erdoğan’a büyük kumpas! Dava açmaya hazırlanıyor
Yılmaz Erdoğan, geçtiğimiz haftalarda kendisiyle ilişkisi olduğunu iddia eden Cansu Taşkın hakkında dava açmaya hazırlanıyor. Erdoğan, görüntülerin kendisinden habersiz çekildiğini belirterek, avukatlarına Taşkın ve kardeşi Elif Vurgun hakkında suç duyurusunda bulunmaları talimatı verdi.

Ünlü oyuncu ve yapımcı Yılmaz Erdoğan, sosyal medyada birlikte yer aldıkları görüntülerin dolaşıma sokulduğu Cansu Taşkın hakkında dava açmaya hazırlanıyor.

Halktv.com.tr'den Mustafa Balcı'nın haberine göre, Yılmaz Erdoğan, şubat ayında model Cansu Taşkın ile ilişki yaşadığına dair söylentilere maruz kaldı. İki taraf, iddialar hakkında uzun süre sessiz kaldı, ancak bu sessizlik Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun tarafından sosyal medyada paylaşılan görüntülerle son buldu. Görüntüler, Taşkın'ın ilişki iddialarını doğrulamasıyla eşzamanlı olarak yayımlandı.

793847image1.jpg

"GÖRÜNTÜLER HABERSİZ ÇEKİLDİ"

Paylaşılan görüntülerin kaydedilme süreci ise iddialara göre şöyle gelişti: Cansu Taşkın ve Elif Vurgun, ağustos ayında Yılmaz Erdoğan'a ait çiftlik evine misafir olarak gitti. Bu evde, 'anı olması' amacıyla Erdoğan ile bazı fotoğraflar çektiren ikili, sosyal medyaya servis edilen yakınlaşma görüntülerini Erdoğan'dan habersiz şekilde kaydetti.

Kardeşler arasında yapılan anlaşma doğrultusunda, Vurgun'un telefon görüşmesi sırasında ortamı kaydetmeye başlamasıyla Erdoğan'dan habersiz olarak iki isme ait görüntüler elde edildi.

cansu-taskin-ve-yilmaz-erdogan-in-samimi-anlari-1712668953-193-x750.webp

"SUSKUNLUK KIRILDI"

Taşkın ve Erdoğan arasındaki yakınlaşma, herhangi bir ilişkiye dönüşmese de ilerleyen günlerde Erdoğan, Taşkın'ın ısrarlı aramalarına yanıt vermedi ve mesajlarına dönüş yapmadı.

Bu durum üzerine Taşkın, şubat ayında Yılmaz Erdoğan ile aralarında ilişki olduğuna dair iddiaları basına servis ettirdi. Dedikodular medyada yer alsa da Erdoğan cephesinden herhangi bir açıklama gelmedi. Bunun üzerine Taşkın ve Vurgun, geçtiğimiz hafta Erdoğan ile birlikte çekilmiş fotoğraf ve videoları sosyal medya hesaplarından paylaşırken, ilişki iddialarını doğrular nitelikte açıklamalarda bulundu.

yilmaz-erdoganin-hayati-ve-biyografisi-17126782467109-1.webp

ERDOĞAN, İKİ İSİM HAKKINDA DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYOR

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından Erdoğan'ın büyük bir öfke duyduğu öğrenilirken, avukatlarına iki isim hakkında dava açılması için talimat verdiği belirtildi.

Erdoğan'ın abla ve kardeşi hakkında dava açacağı kanun maddesinde, "TCK 134. Madde "Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlal edilmesi halinde, verilecek ceza bir kat artırılır" ibareleri yer almakta.

pp.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar