Kurmaylarıyla görüşen Özgür Özel, sahaya iniyor! Yerel seçim hedefi belli oldu

Kurmaylarıyla görüşen Özgür Özel, sahaya iniyor! Yerel seçim hedefi belli oldu
Yerel seçim çalışmalarına devam eden CHP lideri Özgür Özel’in kurmaylarıyla görüşmesi sonrası sahaya inmeye hazırlandığı öğrenildi. Özel, seçimde, “Türkiye ittifakı” vurgusuyla seçmeni sandıkta birleştirmeyi amaçlıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, dün merkez yönetim kurulu ve parti meclisi toplantılarına başkanlık etti. Toplantılar, parti içindeki yerel seçim kampanyası sürecinin detaylı bir şekilde ele alındığı önemli bir gündemi içeriyordu.

Cumhuriyet'ten Sarp Sağkal'ın haberine göre, Toplantılarda özellikle partinin "seçmeni sandıkta birleştirme" hedefi çerçevesinde oluşturduğu "Türkiye İttifakı" söylemi üzerinde duruldu. Parti yöneticileri, CHP'nin diğer partilerin muhalif seçmenlerine karşı kırıcı bir tavır takınmayacağını, "muhalefete muhalefet etmeyeceğini" ve "ayrıştırıcı değil, birleştirici bir dil kullanacağını" vurguladı.

Parti kurmayları, hedeflerinin seçmeni CHP'nin güçlü adaylarına yönlendirmek olduğunu belirtti. Bu doğrultuda, büyükşehirlerdeki başkan adaylarının halka hizmet odaklı, ayrıştırmayan bir anlayışla hareket edeceğini ve seçmenlere "birleştirici dilin korunması" çağrısında bulunacaklarını ifade ettiler.

Öte yandan, CHP örgütlerinin il başkanlarının da bugün Özgür Özel ile genel merkezde bir araya geleceği bildirildi. Özel'in, yarın Muğla'da aday tanıtım toplantısına katılacağı ve ardından Bursa'ya geçeceği belirtildi. Özel'in Bursa ziyaretinin ardından İstanbul, Manisa ve Tekirdağ'a gitmesi planlanıyor.

Özel'in, Çorlu tren kazası ile ilgili davayı da takip edeceği de ifade edildi. Parti, seçim sürecinde halka yakın bir duruş sergileme ve birleştirici bir dil kullanarak seçmenin desteğini kazanmayı hedefliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar