Ümit Özdağ İYİ Parti Kurultay’ının ardından bombayı patlattı Dervişoğlu’na ne teklif etti

Ümit Özdağ İYİ Parti Kurultay’ının ardından bombayı patlattı  Dervişoğlu’na ne teklif etti
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İYİ Parti Kurultay’ının ardından çok konuşulacak bir açıklama yaptı. İşte dikkat çeken Dervişoğlu teklifi...

Sözcü TV ekranlarından İpek Özbey ile Nokta Atışı programının canlı yayın konuğu olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İYİ Parti’de çıkan seçim sonucunu değerlendirdi.

İYİ Parti’nin dün gerçekleştirilen Olağanüstü Kurultayı’nda üçüncü oturumun sonucunda seçilen isim Müsavat Dervişoğlu oldu. Meral Akşener’in ardından partinin yeni genel başkanı olan Müsavat Dervişoğlu, Koray Aydın, Akşener ve Tolga Akalın’a teşekkürlerini iletti.

a.jpg

“BENİ AYRILMAYA İTEN…”

Yeni başkanın İYİ Parti camiasına hayırlı olmasını temenni eden Özdağ “İYİ Parti’yi iki kişi kurdu. Meral Hanım ile ben. Ben demiştim demek istemiyorum ama Meral Hanım İYİ Parti’nin Türk siyasetinde üçüncü bir yol olarak yola çıktığını söyledi evet öyle çıkmıştık. Beni ayrılmaya iten gerekçelerden biri de başlar başlamaz İYİ Parti’nin bu yoldan ayrılıp yerel seçimde CHP ile ittifaka girip alabileceği oydan az oy almasıydı” dedi.

il.jpg

“İSTERLERSE KAPIMIZ AÇIK”

Yerel seçim döneminde İYİ Parti’nin kendisine randevu vermediğini hatırlatan İYİ Parti’nin yeni Genel Başkan’ı Müsavat Dervişoğlu’na şu mesajı verdi: Bizim kapımız herkese açık sayın Müsavat Dervişoğlu da kahve içmek isterse partimizde güzel kahve yapılıyor. Seçimlerden önce İYİ Parti’ye seçim iş birliği önerisinde bulunduk randevu istedim verilmedi. Sıra sanırım onlarda isterlerse kapımız açık.

nnnn.jpg

“BENİ DAVET EDEN OLMADI”

Özdağ, Özbey’in “Tolga Akalın partiden ayrılanların isimlerini sayarak hepsini kapımız açık çağrısında bulundu, sizin isminizi de saydı. Siz bambaşka bir yoldasınız evet ama kurultaydan önce sizi arayan oldu mu? Sizi davet eden oldu mu?” sorusuna ise şu cevabı verdi:

Beni davet eden olmadı. Gazeteciler aradı kurultaya gelecekmişsiniz diyerek. Dedim aklımdan bile geçmedi. Kurultayın yapıldığı merkezin altında kitap fuarı var oraya gittim. Kapıda İYİ Partili arkadaşlarla fotoğraf çektirdik.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar