Çok sevilen dizi ekrana veda edecek

Çok sevilen dizi ekrana veda edecek
Kanal D'nin üç sezondur büyük ilgi gören dizisi "Yargı", 26 Mayıs'ta final bölümüyle izleyicisiyle buluşacak.

Uluslararası Emmy Ödüllü ve başarısı ülke sınırlarını aşan Ay Yapım imzalı Kanal D’nin ‘Yargı’ dizisi, veda için geri sayım başlatırken seyircilere sürpriz bir haber verildi. Oyuncu kadrosu, 26 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek son bölümü hayranlarıyla birlikte izleyecek.

Sema Ergenekon’un usta kalemiyle Ali Bilgin rejisinin buluştuğu ve üç sezondur reyting zirvesinde yer alan projenin hayranları, bu müjdeli haberle heyecanlarını X hesabından paylaştı. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in yanı sıra birçok usta ismin yer aldığı dizinin finali için büyük bir organizasyon hazırlığı başladı.

Seyircisiyle ekrana veda edecek

YARGI KONUSU

'Yargı', bir cinayeti çözmek için iş birliği yapan bir savcı ve bir avukatın hikayesini anlatıyor. Dizide, dürüstlüğüyle tanınan savcı Ilgaz ile doğruları için mücadele eden avukat Ceylin'in yolları kesişir. Birlikte katilin peşine düşerler ve bu süreçte hayatlarında geri dönüşü olmayan değişiklikler yaşarlar.

Yargı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Yargı dizisi nerede çekiliyor? - Yaşam Haberleri

Başrolleri Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in üstlendiği dizi, 26 Mayıs 2024'te yayınlanacak olan 95. bölümüyle final yaparak üç sezonluk serisini sonlandıracağı belli oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar